BULANIK Haber Girişi : 18 Ağustos 2024 10:43

Bulanık Kaymakamı Üzgörür Beldesi'ni ziyaret etti: Tarihi Üzgörür Taşı ile ilgilendi

Bulanık Kaymakamı Üzgörür Beldesi'ni ziyaret etti: Tarihi Üzgörür Taşı ile ilgilendi
Muş'un Bulanık ilçesine bağlı Üzgörür beldesini ziyaret eden Bulanık Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu, beldenin tarihine ve kültürüne dair önemli bilgiler aldı.

ALPARSLAN DİYARI- Üzgörür Beldesi Belediye Başkanı Ayetullah Gündoğdu ve Ak Parti Bulanık İlçe Başkanı Mehmet Ali Saatçı ile bir araya gelen Kaymakam Koşansu, beldedeki belediye hizmetleri hakkında kapsamlı bilgi edindi.

 

 

TARİHİ ÜZGÖRÜR TAŞI VE KÜLTÜREL MİRAS

 

Ziyaret sırasında, Belediye Başkanı Gündoğdu ve Ak Parti İlçe Başkanı Saatçı, dünyaca ünlü Üzgörür Taşı’nın tarihsel ve ekonomik değerleri hakkında Kaymakam Koşansu’ya bilgi verdi. Üzgörür Taşı’nın, beldenin kimliğini oluşturan önemli bir kültürel unsur olduğunu vurgulayan yetkililer, taşın bölge ekonomisine de önemli katkı sağladığını belirttiler.

 

 

ÇOCUKLARLA SAMİMİ BİR İLETİŞİM

 

Kaymakam Koşansu’nun belde ziyaretinde çocuklarla yakından ilgilenmesi, belde halkı tarafından memnuniyetle karşılandı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaret sırasında çocuklarla sohbet eden Kaymakam Koşansu, onların eğitimlerine ve gelişimlerine destek olunması gerektiğini dile getirerek, geleceğin bu genç bireylerde saklı olduğunu belirtti.

 

Kaymakam Koşansu’nun bu anlamlı ziyareti, Üzgörür beldesinde belediye hizmetlerinin daha ileri taşınması ve beldenin kültürel zenginliklerinin korunmasına yönelik çalışmalar için umut verici bir adım olarak değerlendirildi.

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

 

Resmi İlanlar