BULANIK Haber Girişi : 13 Temmuz 2024 07:49

Bulanık Kaymakamı Koşansu göreve bismillah diyerek başladı

Bulanık Kaymakamı Koşansu göreve bismillah diyerek başladı
Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Bulanık ilçesine atanan Kaymakam Ömer Övünç Koşansu, yeni görevine başladı.

 

ALPARSLAN DİYARI- Kaymakam Koşansu, göreve başlar başlamaz makamına geçerek çalışmalarına start verdi. İlk olarak ilçedeki genel durumu ve öncelikli sorunları değerlendiren Koşansu, Bulanık halkına hizmet etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. "İlçemizin gelişimi ve vatandaşlarımızın refahı için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

 

 

Göreve başladığı ilk gün, kamu kurumları ve personel ile ilgili bilgilendirmeler alan Kaymakam Koşansu, ilçedeki sorunları yerinde tespit ederek çözüm yolları arayacağını belirtti. Halkın beklentilerini dinlemek ve taleplerini karşılamak için her zaman açık kapı politikası izleyeceğini ifade etti.

Kaymakam Ömer Övünç Koşansu Kimdir?

 

Memuriyet hayatına, 2015 yılında Orman Genel Müdürlüğü'nde Mali Hizmetler Uzman Yardımcısı olarak başladı. Bir süre de Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nda Bilişim Uzman Yardımcı unvanıyla görev yaptı. 2018 yılında Kahramanmaraş Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliğine intisap etti.

 

Ankara ili Beypazarı İlçesinde Refiklik stajını tamamladı. Gögçebey kaymakamlığı görevinde bulundu. Koşansu evli olup 1.08.2022 tarih ve 2022/392 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 29.08.2022 tarihinde Hanak'ta göreve yaptı.

 

HABER VEYSEL EŞİN

RESİM BULANIK KAYMAKAMLIĞI

 

Resmi İlanlar