BULANIK Haber Girişi : 04 Ağustos 2024 07:47

Bulanık Kaymakamı, Erentepe Belde Belediyesini ziyaret etti

Bulanık Kaymakamı, Erentepe Belde Belediyesini ziyaret etti
Erentepe Belde Belediyesi, önemli bir ziyarete ev sahipliği yaptı.

 

 

ALPARSLAN DİYARI- Bulanık Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu, Belediye Başkanı Hüseyin Haydaroğulları ve belediye personeliyle bir araya gelerek beldede yapılan hizmetler hakkında bilgi aldı.

 

BELEDİYENİN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELENDİ

 

Kaymakam Koşansu, ziyaret sırasında belediyenin yürüttüğü projeleri ve çalışmaları yerinde inceleyerek Başkan Haydaroğulları'ndan detaylı bilgiler aldı. Görüşmede, beldenin kalkınması ve halkın refahı için yapılan yatırımlar değerlendirildi.

 

 

 

KAYMAKAM KOŞANSU'DAN TEŞEKKÜR VE DESTEK

 

Belediyenin çalışmalarını takdir eden Kaymakam Koşansu, Erentepe'nin gelişimi için belediyenin gösterdiği çabanın önemine vurgu yaptı.

 

BAŞKAN HAYDAROĞULLARI: "HEDEFİMİZ DAHA YAŞANABİLİR BİR ERENTEPE"

 

Belediye Başkanı Hüseyin Haydaroğulları, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kaymakamımızın destekleri bizler için çok değerli. Erentepe'yi daha yaşanabilir bir belde haline getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

ERENTEPE’DE GELECEK VİZYONU  

 

Ziyaret, beldenin geleceğe dair vizyonunu da ortaya koydu. Belediye yönetimi, planlanan projeler ve yapılacak yatırımlarla Erentepe’yi daha modern ve yaşanabilir bir hale getirmeyi hedefliyor. Toplantıda, altyapı çalışmaları, sosyal projeler ve eğitim alanındaki yenilikler gibi konular da ele alındı.

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar