BULANIK Haber Girişi : 20 Temmuz 2024 16:44

Bulanık Kaymakamı Aile Destek ve Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti

Bulanık Kaymakamı Aile Destek ve Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti
Bulanık Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu, ilçede faaliyet gösteren Aile Destek ve Eğitim Merkezi'ni (ADEM) ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya geldi.

 

ALPARSLAN DİYARI- Ziyaret sırasında Koşansu, merkezde üretilen el emeği ürünleri inceledi ve kurs hocalarından çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

 

 

 

Kaymakam Koşansu, ADEM'in önemli bir sosyal ve eğitim merkezi olduğunu belirterek, kursiyerlerle yapılan bu buluşmanın kendisi için çok değerli olduğunu ifade etti. Merkezin kadınların el becerilerini geliştirme, sosyal etkileşim sağlama ve ekonomik katkı sunma konularında önemli bir rol üstlendiğini vurguladı.

 

 

ADEM ziyareti sırasında kursiyerlerle yakından ilgilenen Kaymakam Koşansu, onların el emeği ürünlerini beğenerek, ürettikleri ürünlerin kalitesinden ve çeşitliliğinden etkilendiğini söyledi. Kursiyerlerle yapılan samimi sohbetlerde, merkezin faaliyetleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

 

 

 

Bulanık Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu'nun ÂDEM ziyareti, ilçede sosyal ve ekonomik kalkınma için yapılan çalışmaların desteklenmesi adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

 

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar