YAŞAM Haber Girişi : 08 Aralık 2023 16:10

Bulanık ilçesinin ‘atom karıncası’ sahaya indi

Bulanık ilçesinin ‘atom karıncası’ sahaya indi
Ak Partiden Bulanık’ta Belediye Başkan aday adayı olan Selahattin Turan,” Bulanık benim sevdam, Bulanık benim Hülyam” diyerek yola çıktı.
Bulanık ilçesinin ‘atom karıncası’ sahaya indi

ALPARSLAN DİYARI- Yaptığı sayısız yardımlar ve hizmetler ile Bulanık ilçesinde halk arasında ‘Atom Karınca’ lakabı ile anılan ve tanınan Başkan aday adayı Selahattin Turan, Bulanık için elimi degil bedenimi taşın altına  koymaya hazirim.” dedi.

 

 

 

Başkan aday adayı Turan, kanayan yaralara ehil bir tabip edasıyla neşter vurmaya talip olduğunu belirtti.

 

 

 

Geçmiş dönemde TÜMBÜLSEVDER Genel Başkanı olarak birçok sosyal sorumluluk projesine imza atarak, Bulanık'ta adeta gönüllerde taht kuran başkan aday adayı Turan,  13 yıllık belediyecilik tecrübesini Bulanık'ta ortaya koymak istiyor.

 

 

Başkan aday adayı Selahattin Turan Bulanık’ta yaptığı hizmetler saymakla bitmiyor.

 

864 ENGELLİYE, ENGELLİ ARACI VEREREK YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

 

 

Başkan aday adayı Selahattin Turan’ın Bulanık'ta yaptığı hizmetlerlerden bazıları: Sokak hayvanlarını koruma barınma ve Rehabilitasyon Merkezi, Bulanık mezarlığının güzelleştirilmesi, 864 engelli aracı dağıtımı,Her kış bin 500 bot bin 500 mont dağıtımı, her ramazan iki bin koli erzak dağıtımı, eğitim yardımları, burs yardımları, yetim öksüzlere tatil projeleri ile gönül köprüleri kurmayı başaran Selahattin Turan, adaylık verilmesi halinde kazanacağına kesin gözüyle bakılıyor.

 

 

Başkan Turan AK Partiden yaptığı aday adaylık başvurusu hakkında yaptığı açıklamada:” Sosyal belediyecilik , kültürel belediyecilik, ekonomik belediyecilikte ehil bir tabip edasıyla neşter vurmaya talibim.” dedi.

 

 

BULANIĞIN SORUNLARINI BİLİYORUM! ÇÖZÜM YOLLARINIDA BİLİYORUM..

 

Başkan aday adayı Turan,”Yerelleşmede yönetim,hesap verebilirlik ve hizmet kalitesi ile göreve talibim..Şeffaf adil ve katılımcı bir yönetim anlayışı ile göreve  talibim..Umudun güvencesi olarak realist projeler ile göreve talibim. Makama mahkum olmayan bir yönetim anlayışı ile göreve talibim” dedi.

 

 

 

"HABER:İLHAN GÜVENİR"

 

 

Resmi İlanlar