BULANIK Haber Girişi : 14 Kasım 2023 11:23

Bulanık Belediyesi’nden 95 bin metrekare kilit parke taşı 

Bulanık Belediyesi’nden 95 bin metrekare kilit parke taşı 
Muş’un Bulanık Belediyesi tarafından başlatılan yol yapım çalışmaları kapsamında çeşitli noktalara 95 bin metrekare kilitli parke taşı döşendi.

ALPARSLAN DİYARI- Daha modern ve yaşanılabilir bir Bulanık için tüm imkânlarını sefer eden Bulanık Belediyesi, birçok alanda başlattığı çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdürüyor. 

 

 

 

Bulanık Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, Bulanık belediyesi tarafından ihalesi yapılan ve Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından aylar önce başlatılan yol yapım çalışmalarında cadde ve sokaklara şu ana kadar yaklaşık 95 bin metrekare kilitli parke taşı döşendi. İnönü, Zafer, Mescitlik Göllüova, Yeni mahalle ve şehitlik mahallerinde yürütülen çalışmalar kapsamında doğalgaz hattının çekilen bölgelerde öncelik tanınarak ihtiyaç duyulan bölgelerde kısa zaman içerisinde kilometrelerce yola kilitli parke taşı ile kaplandı.

 

 

 

 

“HAVA KOŞULLARI ELVERİŞLİ OLDUĞU MÜDDETÇE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”

 

Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, “Soğuk havaya rağmen çalışmalarımız devam ediyor. Toplum tarafından yoğun olarak kullanılan bölgeler başta olmak üzere çalışmalar, kenar mahallelere doğru yayılarak devam ediyor. Şu anda şehitlik mahallesine giden yollarda yapılan kilitli parke taşı çalışmaları tamamlandı. Çalışmalarımız ilçe genelinde devam edecek. İlçemizde tüm yollarımızı en kısa zamanda tamamlamayı hedefliyoruz. Hava koşulları elverişli olduğu müddetçe parke taşı döşeme çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu. 

 

 

 

İlçeye yeni projelerin hayata geçirildiğini anlatan Ocak, şunları kaydetti: “Biz herkese hizmetlerimizi eşit şekilde götürmeye çalışıyoruz. Bizim ortak paydamız, yaşadığımız bu ilçe olmalıdır. İlçemizin sorunlarını elbette dile getireceğiz ancak yapılan yatırımları da destekleyeceğiz. İnancımız, Bulanık'ı hak ettiği yerlere getirebilmektir.”

 

HABER: HARUN SEÇKİN

 

 

 

 

 

 

Resmi İlanlar