SPOR Haber Girişi : 15 Eylül 2024 08:48

Bugün günlerden Muş Spor: Nefesler tutuldu!

Bugün günlerden Muş Spor: Nefesler tutuldu!
Muşspor, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 1. Grup’ta şampiyonluk hedefi doğrultusunda bugün 2. maçına çıkıyor.

ALPARSLAN DİYARI-Takım, bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Silifke Belediye Spor karşısında üç puan alarak sezona güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

 

 

Muş sporun oynayacağı zorlu maçın ev sahibi Silifke Belediye Spor ise ligin ilk maçında Ergene Velimeşe Spor’u deplasmanda  2-1’lik skorla yenerek sahadan galibiyetle ayrılmıştı.

 

Her iki takımın galip geldiği ligin ilk maçlarında 3’er puanlı 2 takım ligin ikinci haftasında puan kaybı yaşamadan yoluna devam etmek istiyor.

 

 

 

HAKEMLER İZMİR BÖLGESİNDEN

 

Bugün saat 16:00’da Silifke Şehir Stadı'nda oynanacak olan bu kritik karşılaşmayı İzmir bölgesinden Klasman Hakemi Mehmet Çağatay Lakot yönetecek.  Orta hakem Lakot’un yardımcılıklarını Hasan Hüseyin Yazıcılar ve Ertaç Kuşku üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Deniz Can Aydın olacak.

 

Muşspor, bugünkü önemli maçta deplasmandan galibiyetle dönerek, şampiyonluk yolunda kayıpsın yoluna devam etmek istiyor.  Elde edilecek galibiyet sonrasında ise takımın performansı ve deplasmandaki ilk galibiyeti, şehrin futbol heyecanını daha da artıracak.

 

 

HAFTAYA KÜTAHYA SPOR İLE KENDİ EVİNDE

 

Muşspor ligin 3 haftasında ise Belediye Kütahya spor ile kendi evinde karşı karşıya gelecek. Silifke deplasmanından puan yada puanlarla dönmesi halinde Muşspor kendi evinde karşılaşacağı Belediye Kütahya spor maçı öncesi büyük moral kazanmış ve seyirci desteğini de arkasında alarak 3’te 3 le şampiyonluğun favori adaylarından biri haline gelecek.

 

HABER TUNCAY ÇANGA

 

FOTO: MUŞSPOR

Resmi İlanlar