MUŞ Haber Girişi : 09 Nisan 2024 16:18

Bozkurt’tan Muş Gazeteciler Cemiyetine ziyaret 

Bozkurt’tan Muş Gazeteciler Cemiyetine ziyaret 
Muşlu Bürokrat ve Akademisyenler Platformu Kurucu Başkanı Davut Bozkurt Muş Gazeteciler Cemiyeti ziyaret etti. 

ALPARSLAN DİYARI- Merkezi İstanbul’da bulunan Muşlu Bürokrat ve Akademisyenler Platformu Kurucu Başkanı Davut Bozkurt Bayram ziyareti kapsamında Muş’a geldi. Ziyaret kapsamında Muş Gazeteciler Cemiyetini de ziyaret eden Bozkurt, Cemiyet Başkanı Emrullah Özbey ile görüştü. 

 

 

 

Muş’un akademik çalışmalarının ve bürokrasinin konuşulduğu ziyarette, Bozkurt, “Muşlu bürokratların sürekli kenti ziyaret etmesi lazım. Bu memleket hepimizin ve bu memleketin kalkınması için elimizi taşın altına sokmamız lazım.” dedi. 

 

 


Bozkurt, “Büyük bir manevi huzurla idrak ettiğimiz rahmet ve mağfiret ayı Ramazan’ın ardından, mübarek bayram günlerine ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar; manevi duyguların zirveleştiği, insanlarımız arasındaki birlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği, yardımlaşma ve dayanışma bağlarının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların yerini barış ve muhabbete bıraktığı çok müstesna günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının milletimize ve ülkemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, tüm Muşlu hemşerilerimin Bayramını kutlar, sevgi ve selamlarımı sunarım.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

"HABER: KADER AKÇİL"

 

 

Resmi İlanlar