MANŞET Haber Girişi : 18 Ağustos 2024 12:47

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp intihar etti

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp intihar etti
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde şok edici bir aile dramı yaşandı.

ALPARSLAN DİYARI - Fırın işleten İbrahim Ağzıkırık, birlikte yaşadığı Fatma A.'yı tabancayla vurarak öldürdü ve ardından aynı silahla intihar etti.

 

TRAJİK OLAY NASIL YAŞANDI

 

Eşi vefat ettikten sonra yanında çalışan Fatma A. ile 12 yıl boyunca birlikte yaşayan İbrahim Ağzıkırık, yaşanan bir tartışma sonrası evi terk etti. Barışmak amacıyla Fatma A.'nın oğlu Cemal A. ile birlikte oturduğu eve geri döndü. Ancak, Fatma A.'dan aldığı olumsuz yanıt sonrasında sinirlerine hakim olamayan Ağzıkırık, yanında bulunan tabancayı çıkardı. Oğlunun gözleri önünde Fatma A.'yı öldüren Ağzıkırık, ardından aynı silahla kendi hayatına da son verdi.

 

SEKEN KURŞUN OĞLUNU YARALADI

 

Cemal A., seken bir kurşunla kulağından hafif yaralandı. Olayın ardından Cemal A. hemen sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Cemal A.'yı Bandırma Devlet Hastanesi'ne kaldırırken, hayatını kaybeden Fatma A. ve İbrahim Ağzıkırık'ın cenazeleri Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

 

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

 

Balıkesir'in sakin ilçelerinden Bandırma'da meydana gelen bu olay, büyük üzüntü ve şok yarattı. Kolluk kuvvetleri, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

 

HABER MERKEZİ

 

Resmi İlanlar