GÜNDEM Haber Girişi : 24 Mayıs 2024 17:51

BİK Genel Müdürü Erkılınç Sakarya’da ziyaretlerde bulundu

BİK Genel Müdürü Erkılınç Sakarya’da ziyaretlerde bulundu
Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, Sakarya’da basın sektörünün temsilcileriyle bir araya geldi, Vali Yaşar Karadeniz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ı ziyaret etti.

ALPARSLAN DİYARI-Sakarya’ya gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında kentte yayın yapan gazete ve internet haber sitelerinin temsilcileri ile Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Konferans Salonu’nda bir araya gelen Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, gündemdeki konulara ilişkin fikir alışverişinde bulundu.

 

Basın İlan Kurumu öncülüğünde basın sektöründe yürütülen dijital dönüşüm çalışmalarının meyvelerini vermeye başladığını belirten Erkılınç, internet haber sitelerinin resmi ilan yayımlama hakkına kavuşması için gerekli olan yasal düzenlemelerin hayata geçirilmesinin ardından internet medyasında gelirlerin ve istihdam olanaklarının arttığını kaydetti.

 

 

Görüşmeye Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur, Sakarya Gazeteciler Birliği Başkanı Müjdat Çetin ile ildeki gazeteciler katıldı.

 

Sakarya Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi’ne ziyaret

 

Genel Müdür Erkılınç, basınla buluşmasının ardından Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz’i ziyaret etti.

 

Son ziyaretini Büyükşehir Belediyesi’ne gerçekleştiren Erkılınç, yerel seçimlerde Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Yusuf Alemdar’a yeni görevinde başarılar diledi. 

 

Erkılınç’a temasları sırasında Basın İlan Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Mesut Onat, Özel Kalem Müdürü Oğuz Akçakoca ve Sakarya Müdürü İbrahim Çorbacı eşlik etti.

 

 


HABER MERKEZİ

 

Resmi İlanlar