BÖLGE Haber Girişi : 20 Ekim 2023 10:51

BİK Diyarbakır şube müdürü ve çalışanları eski müdürlerini yolcu ettiler

BİK Diyarbakır şube müdürü ve çalışanları eski müdürlerini yolcu ettiler
​​​​​​​Basın İlan Kurumu Diyarbakır Müdür iken Bursa’ya ataması yapılan Osman Başeğmez için eski çalışanları ve Diyarbakır BİK Şube Müdürü Hasan Kutay tarafından Diyarbakır hava alanından yeni görevi için Bursa’ya yolcu ettiler.

 

ALPARSLAN DİYARI-Diyarbakır’da 3.5 yıl Basın İlan Kurumu Bölge Müdürlüğü yapan Osman Başeğmez’in, Müdür olarak  Bursa’ya atanması üzerine eski çalışanları ve Diyarbakır BİK Şube Müdürü Hasan Kutay tarafından Diyarbakır hava alanından yeni görevi için Bursa’ya yolcu ettiler. Bursa’ya yolcu edilen Başeğmez ve eski çalışanları arasında duygu dolu anlar yaşandı.

 

Diyarbakır hava alanından yeni görevi Bursa Basın İlan Kurumu Şube Müdürü için Bursa’ya yolcu edilen Müdür Osman Başeğmez; “Çok değerli dostlarım; sizlerle birlikte yaklaşık 3,5 yıl Diyarbakır’da görev yaptık. Çok güzel anılarımız oldu. Acı tatlı günlerimiz oldu. Sizleri unutmam mümkün değil. Dostluğunuz hazineden kıymetli. Her şey için çok teşekkür ederim.” dedi.

 

3,5 Yıl birlikte görev yaptığı eski şube müdürlerini yolcu eden BİK Diyarbakır Şube Müdürü Hasan Kutay ise,” Değerli büyüğümüz abimizi yeni görev yerine yolcu ettik. Allah yolunu açık etsin inşallah. Bize müdürlük yapmadı, bize ağabeylik yaptı. Bizlere hakkını helal etsin. Müdürümüzün ve değerli ailesinin yolu açık olsun inşallah. Yeni görev yerin de başarılar dilerim.”dedi.

 

Haber: İlhan Güvenir

 

 

Resmi İlanlar