MUŞ Düzenleme Tarihi : 27 Ağustos 2024 08:10 Haber Girişi : 26 Ağustos 2024 12:16

BİK Diyarbakır Şube Müdürü Ali Nuhoğlu'ndan Muş'ta Alparslandiyari.com’a ziyaret

BİK Diyarbakır Şube Müdürü Ali Nuhoğlu'ndan Muş'ta Alparslandiyari.com’a ziyaret
Basın İlan Kurumu (BİK) Diyarbakır Şube Müdürü Ali Nuhoğlu, Muş'ta Alparslandiyari.com’un basın bürosunu ziyaret etti.

ALPARSLAN DİYARI - Ziyarette,Basın İlan Kurumu Diyarbakır Şube çalışanı Özer Meriç, Alparslandiyari.com’un Muş Şubesi Temsilcisi Sinan Balkaya, gazeteci Atilla Demir ve Alparslan Diyarı Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sami Demir de Nuhoğlu’na eşlik etti.

 

 

Basın İlan Kurumu’nun bölgedeki faaliyetlerini güçlendirme ve yerel basınla iş birliğini artırma amacıyla gerçekleştirdiği bu anlamlı ziyaret, Muş’taki yerel basın organları için büyük önem taşıyor. Ali Nuhoğlu, ziyareti sırasında Alparslandiyari.com’un yerel basına kattığı katkıdan söz etti ve bu tür ziyaretlerin, yerel basının gelişmesine büyük katkı sağladığını belirtti.

 

Nuhoğlu, yerel gazetecilerle yaptığı sohbetlerde, BİK olarak yerel basına verdikleri desteği sürdürmeye kararlı olduklarını ifade etti.

 

Alparslandiyari.com’un Muş’ta yürüttüğü çalışmaları takip ettiklerini belirten Nuhoğlu, bu çalışmaların bölge halkına ulaşmada ve yerel kültürün tanıtılmasında önemli bir rol oynadığını vurguladı.

 

 

Alparslandiyari.com’un Muş Şubesi Temsilcisi Sinan Balkaya ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, "BİK Diyarbakır Şube Müdürü Sayın Ali Nuhoğlu’nun ziyaretinden büyük onur duyduk. Bu ziyaret, bizlere daha iyi işler çıkarmak için moral ve motivasyon sağladı." dedi.

 

Gazeteci Atilla Demir ve Yazı İşleri Müdürü Sami Demir de, yerel basının güçlendirilmesi ve desteklenmesi noktasında BİK'in sağladığı katkıların önemine değinerek, bu tür ziyaretlerin iş birliğini daha da pekiştirdiğini belirttiler.

 

 

HABER SEVDA BALKAYA

Resmi İlanlar