MUŞ Haber Girişi : 26 Ağustos 2024 11:17

BİK Diyarbakır Şube Müdürü Ali Nuhoğlu, Malazgirt’te AlparslanDiyari.com ve Alparslan Diyarı Gazetesi’ni ziyaret etti

BİK Diyarbakır Şube Müdürü Ali Nuhoğlu, Malazgirt’te AlparslanDiyari.com ve Alparslan Diyarı Gazetesi’ni ziyaret etti
Diyarbakır Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Ali Nuhoğlu beraberinde şube çalışanı Özer Meriç ile, Malazgirt’e gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında AlparslanDiyari.com ve Alparslan Diyarı Gazetesi’ni ziyaret etti.

ALPARSLAN DİYARI- Ziyaret sırasında Nuhoğlu, Alparslan Diyarı ekibiyle bir araya gelerek bölgedeki basın faaliyetleri hakkında bilgi aldı ve görüş alışverişinde bulundu.

 

Nuhoğlu, ziyarette yaptığı açıklamada, Alparslan Diyarı'nın bölgedeki önemli haber kaynaklarından biri olduğunu vurgulayarak, “Malazgirt’in tarihî ve kültürel zenginliklerini, bölgenin gelişimini ve halkın sesini duyuran AlparslanDiyari.com ve Alparslan Diyarı Gazetesi'nin çalışmalarını yerinde inceledim.. Bölgedeki gazetecilik faaliyetlerini yerinde görmek,ekiple tanışmak ve ekiple araya gelmek istedik.” dedi.

 

Ziyaret kapsamında Nuhoğlu, gazetenin çalışma ortamını inceleyerek, gazetecilerle yapılan röportajlar ve haber süreçleri hakkında detaylı bilgi aldı. Ayrıca, bölgenin basın dünyasına katkıları nedeniyle Alparslan Diyarı ekibine başarılar diledi.

 

 

Alparslan Diyarı Gazetesi yetkilileri ise Nuhoğlu’nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Diyarbakır Basın İlan Kurumu'nun desteklerinin bölgedeki basın faaliyetlerine önemli katkılar sağladığını belirttiler. Yetkililer, bu tür ziyaretlerin bölgedeki medya kuruluşlarıyla daha güçlü bir bağ kurulmasına vesile olduğunu ifade ettiler.

 

 

Ali Nuhoğlu’nun ziyareti, Malazgirt’te basın ve medya sektörünün önemini bir kez daha gözler önüne serdi ve yerel basının güçlenmesi adına atılacak adımlar için umut verdi.

 

HABER VEYSEL EŞİN

 

Resmi İlanlar