MUŞ Haber Girişi : 08 Kasım 2023 11:49

BİK Bölge Müdürü Kutay, Muş’a çıkarma yaptı 

BİK Bölge Müdürü Kutay, Muş’a çıkarma yaptı 
Basın İlan Kurumu Diyarbakır Şube müdürlüğüne atanan Hasan Kutay, Muş’a bir çıkarma yaptı.

ALPARSLAN DİYARI- Basın İlan Kurumu (BİK) Diyarbakır Şube müdürlüğüne atanan Hasan Kutay, göreve gelir gelmez bölgedeki kurum müdürleri ve gazetecileri ziyaret etti.

 

 

 

Muş’a ziyaretleri kapsamında Muş Valisi Avni Çakır, Belediye Başkanı Feyat Asya, Muş Alparslan Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Mustafa Alican ve Muş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emrullah Özbey’i makamında ziyaret etti. Muş’ta yapılan ziyaret kapsamında Vali Avni Çakır ile bir araya gelen Basın İlan Kurumu Müdürü Hasan Kutay, Vali Çakır’ın yoğun çalışmaları arasında kendilerine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini sundu.

 

 

 

 

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya’yı ziyaret eden Kutay, başkan Asya’nın keyifli sohbeti ve misafirperverliği için teşekkür etti. 

 

 

 

 

Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican’ı da ziyaret eden Basın İlan Kurumu Diyarbakır Bölge Müdürü Hasan Kutay, Rektör Alican’a misafirperverliğinden dolayı şükranlarını sundu.   

 

 

 

 

Muş’taki yerel gazete ve haber sitelerinin ofislerini de ziyaret eden BİK Diyarbakır şubesi bölge Müdürü Kutay yerel basının üslendiği misyonun önemine dikkat çekti. Muş www.alparslandiyari.com ve Muş Şark Haber Gazetesi yetkilileri ile istişarelerde bulunan Müdür Kutay, Yerel basının önemine vurgu yaptı. 

 

BİK Bölge Müdürü Hasan Kutay’a, kurum personellerinden Sami Altun’da eşlik etti.

 

HABER: KADER AKÇİL

 

Resmi İlanlar