MALAZGİRT Haber Girişi : 17 Eylül 2024 10:34

Belediye'den büyük yatırım: Malazgirt'in yolları sıcak asfaltla buluşuyor

Belediye'den büyük yatırım: Malazgirt'in yolları sıcak asfaltla buluşuyor
Malazgirt Belediyesi, ilçenin ulaşım altyapısına büyük bir katkı sağlayacak olan sıcak asfalt çalışmalarına resmen başladı.

 

ALPARSLAN DİYARI- Belediye Eş Başkanları Ahmet Kenan Türker ve Gülistan Özel’in öncülüğünde hayata geçirilen bu dev proje, Malazgirt'in yollarını modern bir görünüme kavuşturmayı hedefliyor.

 

 

Projenin başlangıç töreninde, kurban kesilerek çalışmalar dualarla başlatıldı. DEM Parti ilçe teşkilat üyeleri, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen tören, ilçede büyük heyecan uyandırdı. Proje kapsamında toplamda 25 bin metrekare alanda 30 bin ton sıcak asfalt dökümü yapılacak.

 

 

Çalışmalar, ilçenin simgesi olan Alparslan Heykeli yanındaki Bulanık Caddesi'nden başlatıldı. Malazgirtlilerin uzun süredir beklediği bu hamleyle, caddelerin modernize edilmesi ve trafik akışının daha rahat hale getirilmesi amaçlanıyor.

 

 

 

Belediye Eş Başkanları Ahmet Kenan Türker ve Gülistan Özel, sıcak asfalt çalışmasının sadece bir başlangıç olduğunu belirterek, Malazgirt’in altyapı sorunlarını çözmeye yönelik birçok projeyi hayata geçirmeye devam edeceklerini vurguladılar. Malazgirt halkı, bu devrim niteliğindeki asfaltlama çalışmasının ilçeye getireceği yeniliklerden dolayı oldukça memnun.

 

 

İlçede altyapı yatırımlarının artırılması ve yolların modernize edilmesi, Malazgirt’in çehresini değiştirecek en önemli adımlardan biri olarak değerlendiriliyor.

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

 

Resmi İlanlar