MUŞ Haber Girişi : 05 Temmuz 2023 13:53

Belediye başkanı Asya çalışmaları inceledi

Belediye başkanı Asya çalışmaları inceledi
Köy statüsünden mahalle statüsüne  geçen Bağlar Mahallesinde kanalizasyon ve yol çalışmaları yapan Muş Belediyesi ekiplerini ziyaret eden Belediye başkan Feyat Asya çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Muş Belediyesi yeni mahalle statüsü kazanan köylerde alt ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yapılan çalışmaları incelemek üzere Bağlar Mahallesi’ne giden Belediye Başkanı Feyat Asya, mahallede yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, eksikliklerin çözüm konusunda gerekli adımların atılması için  talimat  verdi.

 

Bağlar mahallesi'nde yapılan gençlik merkezi binasını gezen Başkan Asya, kendisine refakat eden mahallelileri tesisin işleyişi konusunda bilgilendirdi. Daha sonra mahallenin ihtiyaç duyulan altyapı ve üstyapı alanlarını yerinde inceleyen Başkan Asya, mahalle sakinlerinin de talep ve önerilerini dinledi.

 

"Hizmet sunmak boynumuzun borcu"

 

Başkan Asya, Bağlar Mahallesinde gerçekleştirdiği incelemeler ile ilgili olarak sosyal medyada paylaşımda bulundu. 
Belediye başkanı Feyat Asya "Kadim şehrimizin merkezi yerinden en ücra köşesine kadar ihtiyaç duyulan hizmetleri sunmak boynumuzun borcu. Geçtiğimiz yıllarda köyden mahalle statüsüne aldığımız Bağlar Mahallesinde kanalizasyon ve yol sorununun olduğu bölgeleri ekiplerimiz ile birlikte inceledik. Çözüm konusunda yapılması gerekenleri değerlendirdik." 

 

Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için belediye olarak çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirten Asya, "Bağlar Mahallemizin caddelerini genişletmek üzere kolları sıvadık. Bununla birlikte mahalle mezarlığının ihatasını yeniliyoruz. Mahalle sakinlerimize  çalışmalarımız hakkında bilgi verdik.  Hizmete sunacağımız Gençlik Merkezini mahalle sakini hemşehrilerimizle birlikte inceledik."
 

Resmi İlanlar