GÜNDEM Haber Girişi : 20 Ekim 2022 13:49

Belediye Başkanı Altın, iş yeri açılışına katıldı 

Belediye Başkanı Altın, iş yeri açılışına katıldı 

Belediye Başkanı Altın, iş yeri açılışına katıldı 

Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın, Tümosan isimli iş yerinin açılışını yaptı. 

Malazgirt Yüzüncü Yıl Caddesinde açılan Tümosan Traktör bayisi açılışı yapan Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın, hayırlı olsun dileğinde bulundu.  

Başkan Altın beraberinde Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç ile kurdelesini kestiğini iş yeri açılışında yaptığı açıklamada, bir tarım ilçesi olan ilçemizde tarıma yönelik hizmet amaçlı yeni açılan yerlerin kentin geliştiğinin göstergesi olduğunu belirterek, bu tür yatırımları yapanları kutladığını belirtti.  

Yeni açılan iş yerlerinin Malazgirt ilçesinin artık büyüdüğünün göstergesi olduğunu, buna tüm Malazgirtlilerin vakıf olması gerektiğini ifade eden Altın, "Bir taş üzerine taş koyanın yeri bizim başımızın üzerindedir. Çünkü tarihi Malazgirt ilçemizin büyümesine katkı sunmuşlardır. Büyük gelirleri tarımda gelen, bir tarım ilçesi olan Malazgirt’imizde yatırım yapan herkese teşekkür ediyorum. Bu emeği veren, bu gayreti gösteren herkese teşekkür ediyorum. Bu arkadaşlarımız Malazgirt’imizin büyümesi ve gelişmesi için katkı sunmuşlar, bu nedenle teşekkürü fazlasıyla hak ediyor." dedi. 
Tüm yatırımlarını Malazgirt ilçesine yapan iş adamı Gıyasettin Kılıç, bir tarım ilçesi olan Malazgirt'imize traktör bayisi gerekiyordu. Bizde Türkiye'nin ilk yerli traktör fabrikasında üretilen Tümosan Traktör bayiliğini seçtik. Traktör ilçemizde tarım ile uğraşan vatandaşların en önemli yardımcısıdır. Yeni bayiliğimiz ilçemize hayırlı olsun inşallah.” dedi. 

 

Resmi İlanlar