SPOR Haber Girişi : 24 Temmuz 2024 14:23

Beklenen gün geldi! Muşspor yarın topbaşı yapıyor

Beklenen gün geldi! Muşspor yarın topbaşı yapıyor
2.lig hayallerini Tokat Erbaa spor ile oynadığı final maçının son 3 dakikasında kaybeden 1984 Muş spor takımımız aynı hedef doğrultusunda bugün ilk kez top başı yapacak.

ALPARSLAN DİYARI- Takımın teknik patronu Yavuz İncedal ve yeni transferlerinde yer alacağı ilk antrenmanın şehir stadyumunda saat 17:00 sularında olacağı belirtildi.

 

Kulüp başkanlığına Muşlu İş İnsanı Fatih Cengiz’in gelmesi ile sporcu transferi için harekete geçen, marka transferlerle bu yılda iddialı bir çizelgeyle grup takımları arasında ses getiren takımımız Muş sporda özlem sona eriyor.

 

 

 

Sarı-beyazlılar eski futbolculardan bazı isimlerinde yer aldığı kadro derinliği ile yeni transferler ilk kez takımın teknik patronu Yavuz İncedal ve teknik heyetiyle buluşacak.

 

Yarın akşam 17:00 sularında yapılmasının amaçlandığı ilk antrenmana çok sayıda futbol severinde katılması bekleniyor.

 

 

İNCEDAL, BEKLENTİLERİN FARKINDAYIZ

 

Muş spor teknik direktörü Yavuz İncedal  takımla ilk defa bir araya geleceği antrenmanda yeni transferlerinde yer alacağını belirterek, Muşlu futbol severlere geçen yılın heyecanını yaşatmak için beklenti ve  sorumluluklarının farkında olduklarını ifade ederek  sezonun Muş spor ve Muş sporlu taraftarlara hayırlar getirmesini diliyorum. Sezon açılışımızda Muşlu sporseverleri yanımızda görmekten mutluluk duyarız şeklinde konuştu.

 

 

HABER SEVDA BALKAYA

Resmi İlanlar