GÜNDEM Haber Girişi : 24 Ağustos 2024 07:17

Bayram Özrek ve Türkiye Aşçılık Milli Takımı Uluslararası Gastronomi Festivalinde Türkiye’yi Temsil Edecek

Bayram Özrek ve Türkiye Aşçılık Milli Takımı Uluslararası Gastronomi Festivalinde Türkiye’yi Temsil Edecek
Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu Başkanı ve ünlü şef Bayram Özrek, Türkiye Aşçılık Milli Takımı'nın 1-2-3 Kasım 2024 tarihlerinde İngiltere'nin Birmingham şehrinde düzenlenecek olan 37. Uluslararası Gastronomi Festivali'nde ülkemizi temsil edecek.

 

ALPARSLAN DİYARI- Bu prestijli etkinlikte, 71 ülkenin aşçılık milli takımlarının katılım sağlayacağı programda, Türkiye’yi Bayram Özrek liderliğindeki 10 kişilik seçkin bir şef kadrosu temsil edecek. Bayram Özrek, Türk mutfağını ve kültürünü uluslararası arenada en iyi şekilde tanıtmak için hazırlıkların son aşamaya geldiğini belirtti.

 

Özrek, bu tür uluslararası etkinliklerde Türk mutfağının tanıtımının büyük önem taşıdığını vurgulayarak, “Bu festivalde, hem ülkemizi gururla temsil edeceğiz hem de Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini dünyaya tanıtacağız. Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu olarak, bu önemli etkinlikte en iyisi olmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız” dedi.

 

 

Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu’nun katkılarıyla hazırlanan Milli Takım, festivalde hem geleneksel Türk yemekleri hem de modern yorumlarıyla jürinin ve katılımcıların beğenisini kazanmayı hedefliyor. Bayram Özrek, bu tür organizasyonların Türk mutfağının uluslararası alanda hak ettiği değeri görmesine büyük katkı sağladığını ifade etti.

 

Festivale kısa bir süre kala hazırlıklarını tamamlayan Milli Takım, Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek için büyük bir heyecanla İngiltere’ye gitmeyi bekliyor.

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar