YAŞAM Haber Girişi : 18 Ağustos 2024 08:29

Batıdan gelen yatırımlar Malazgirt'te gençlere iş imkanı sağlıyor

Batıdan gelen yatırımlar Malazgirt'te gençlere iş imkanı sağlıyor
Malazgirt'te batıda yaşayan iş insanlarının ilçeye yaptığı yatırımlar, gençlerin kendi memleketlerinde iş sahibi olmalarını sağlıyor.

ALPARSLAN DİYARI- Bu yatırımlar sayesinde, Malazgirt'teki gençler, doğup büyüdükleri bölgede meslek sahibi olmanın ve geçimlerini sağlamanın mutluluğunu yaşıyor.

 

 

İlçede demircilik mesleğini uzun yıllardır sürdüren Gökhan Onat ve ekibi, batıdan elde ettikleri kazançları Malazgirt'te yatırımlara dönüştüren Maşallah Azizoğulları'nın inşaat projelerinde önemli bir rol oynuyor. Onat kardeşler, bu projelerde edindikleri tecrübe ve sağladıkları çalışma imkanıyla ailelerine destek oluyorlar.

 

 

Gökhan Onat, “Gurbete gitmeden, doğup büyüdüğümüz ilçemizde çalışıyoruz. Mesleğimiz sayesinde çocuklarımızla daha fazla vakit geçirebiliyoruz. Üniversite mezunu olup iş bulamayan akrabalarımız var, ama biz bu meslekle hem geleceğimizi hem de ailemizi güvence altına alıyoruz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdi.

 

 

Onat kardeşler, gençlerin meslek sahibi olmasının önemine vurgu yaparak, “Çocuklarınız eğer okumak istemiyorlarsa mutlaka bir mesleğe yönlendirin. Biz yıllar önce bu yolu seçtik ve memnunuz” şeklinde tavsiyelerde bulundular.

 

 

Maşallah Azizoğulları da yatırım ve projeleri hakkında şu yorumlarda bulundu: “Malazgirt'e yaptığımız yatırımlar, sadece ilçenin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmakla kalmıyor, aynı zamanda gençlerin kendi memleketlerinde iş bulma fırsatını artırıyor. Gençlerin meslek sahibi olması, hem kişisel gelişimlerine hem de bölgenin kalkınmasına büyük katkı sağlıyor. Bu süreçte yerel halkın desteği ve özverisi de bizim için çok değerli.”

 

Bu yatırımlar, Malazgirt'teki gençlerin geleceğine ışık tutarken, ilçenin sosyal yapısına da olumlu etkiler sağlıyor ve bölgenin kalkınmasında büyük rol oynuyor.

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar