GÜNDEM Haber Girişi : 13 Ekim 2022 13:37

Başkan Turan Bulanık'ta Yüzleri Güldürmeye Devam ediyor  

Başkan Turan Bulanık'ta Yüzleri Güldürmeye Devam ediyor  

Başkan Turan Bulanık'ta Yüzleri Güldürmeye Devam ediyor  

Bursa’da faaliyet yürüten Türkiye Bulanıklılar, Eğitim, Kültür, Sevgi, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TümBulSevDer) tarafından Muş'un Bulanık ilçesine Başkan Selahattin Turan tarafından getirilen tekerlekli sandalyeler, ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtıldı. 

Muş ve ilçelerinde engelli bireylerin gönül dünyasına dokunan TümBulSevDer Başkanı Selahattin Turan, onlara tekerlekli sandalye umudu oluyor. 

Daha önceki yıllarda yaklaşık 370 civarında tekerlekli sandalye getirip dağıtımı bizzat kendi elleriyle yapan Başkan Selahattin Turan, sosyal sorumluluk projeleri ile engelli bireylerin gönüllerine dokunmaya devam ediyoruz dedi. 

Başkan Turan beraberinde getirdiği tekerlekli sandalyeleri köy köy bucak bucak dolaşarak engelli bireylere dağıtarak onların gönüllerine dokunmaya devam etti. 

Bulanığa bağlı Kırkgoze köyünde 3 engelli bireyi sevindiren Başkan Turan, köy köy bucak bucak dolaşarak engelli bireylerin gönüllerine dokunmaya devam ediyoruz dedi. 

Başkan Turan," Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında sosyal farkındalık ortaya koymaya devam ediyoruz.Tümbulsevder olarak insanlara faydalı olmayanı ölülerden say gitsin anlayışı ile sevgi toplumu oluşturma adına tüm engelli kardeşlerimizin, hepimizin bir engelli adayı olduğunu düşünerekten insanlara faydalı olmayanı öl vatandaşlarımızın engelli sandalyesi ihtiyacını karşılamak devam ediyoruz. Engelli kardeşimizi sevindirme adına gönülden gönüle köprüler kurmaya devam ediyoruz. Bugün Bulanık’ta hayırsever güzel yürekli dostlarımız ile birlikte engelli araçlarımızı dağıtıyoruz. Gönülden gönüle köprüler kurmaya devam ediyoruz. Bugün Bulanık’ta hayırsever güzel yürekli dostlarımız ile birlikte engelli araçlarımızı dağıtıyoruz. Şu ana kadar toplamda 370 civarında engelli aracı dağıtımı yapmış olduk. Bizler sosyal projelerimiz ile sosyal farkındalık ortaya koymaya devam ediyoruz. Tümbulsevder sosyal sorumluğunun adresi, sosyal farkındalığın adresi olmaya devam ediyor. Bizler dernekçiliği klasikleşmiş bir dernekçilik anlayışından öte insanına dokunan, gönüllere dokunan bir dernekçilik anlayışı ile devam ediyoruz. Bu sosyal sorumluluk projelerinde dernek istişare meclis kurulu üyelerimiz Burhan Serbest ve Cengiz Değirmenci yanında yine gönül dostlarımız Derya ve Tolga Turan dostlarımıda sükranlarmını sunuyorum.”dedi. 

'Denbej Mehmet Demir amca sevincini kurtce parça söyleyerek ifade etti' 

  

60 yaşında Kirkgoze merhaba yaşanan bedensel engelli oğlu Mehmet Demir , başkan Turan'in tekerlekli sandalye hediyesi üzerine kurtce dengbej tarzında bir şarkı söyleyerek TümBulSevDer Derneği  Başkanı ve destekçileri teşekkür etti. 

Resmi İlanlar