GÜNDEM Haber Girişi : 02 Ocak 2024 08:11

Başkan Malazgirt için yatırımcı arayışında! BAŞİDER heyetinden tarihi ilçeye çıkarma

Başkan  Malazgirt için yatırımcı arayışında! BAŞİDER heyetinden tarihi ilçeye çıkarma
Başakşehir İş İnsanları Derneği yönetimi Malazgirt ilçesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Cengiz Altın’dan bilgi aldı. Altın ise iş insanlarını tarihi ilçeye yatırım yapmaya davet etti.

ALPARSLAN DİYARI- Malazgirt Belediye Başkanı seçildiğinden beri hizmetlerinin yanı sıra ilçedeki göçü durdurmak için de istihdam arayışında olan belediye başkanı Cengiz Altın, iş insanları ve STK’larla yoğun görüşme trafiği yapıyor.

 

İstanbul’da ikamet eden Muş merkez, Malazgirt, Bulanık, Hasköy, Korkut ve Varto ilçeleri ve belde mensuplarıyla sık sık bir araya gelerek tarihi ilçenin önemini vurgulayan Cengiz Altın, son olarak ilçede Başakşehir İş İnsanları Derneği (BAŞİDER) mensuplarını ağırladı.

 

BAŞİDER Başkanı Ergin Kaya ve beraberindeki heyetle ilçe ve ilçedeki güncel gelişmeler üzerine istişare yapılan görüşmede, BAŞİDER heyeti adına konuşan başkan Ergin Kaya, amaçlarının memleketleriyle bağlarının kopmaması üzerine olduğunu kaydetti. Başkan talep ve istekleri arasında yapabileceklerini yerine getirip, diğer meseleleri ise orta ve uzun vadede yapmak istediklerini söyleyen Kaya, misafirperverlik için Altın’a teşekkür etti.

 

ALTIN’DAN İŞ İSANLARINA DAVET

 

Başkan Altın ise heyeti ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iş insanlarını Malazgirt’e yatırım yapmaya davet etti.

 

HABER: İLHAN GÜVENİR

Resmi İlanlar