MUŞ Haber Girişi : 14 Ağustos 2024 15:15

Başkan Koç Muş’un gururunu ağırladı: Muş’u en güzel yerlerde temsil edecek

Başkan Koç Muş’un gururunu ağırladı: Muş’u en güzel yerlerde temsil edecek
Muş Ticaret ve Sanayi Odası’ndan YKS birincisine anlamlı hediye.

ALPARSLAN DİYARI- Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) Başkanı Erdal Koç, 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) sayısal alanda Muş birincisi olan Samet Yasul'u makamında ağırlayarak başarılı öğrenciyi dizüstü bilgisayar ile ödüllendirdi. Yasul, Türkiye genelinde ise 575’inci olarak büyük bir başarıya imza attı.

 

 


BAŞKAN KOÇ’TAN ANLAMLI HEDİYE

 

 

Başkan Koç, Samet Yasul ve babası Refik Yasul’u Meclis Başkanı Aydın Çelik ile birlikte kabul etti. Koç, yaptığı konuşmada, Yasul’un başarısının tüm öğrencilere örnek olması gerektiğini belirterek, "Başarılı öğrencilerimizi ödüllendirmek, onları sahiplenmek ve destek vermek hepimizin görevidir. Samet’in başarısı göğsümüzü kabartmıştır. Ailesine ve öğretmenlerine de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

BAŞARIMI DÜZENLİ ÇALIŞMAYA BORÇLUYUM

 

 

 


Başarılı öğrenci Samet Yasul, bu başarıyı disiplinli ve düzenli çalışmaya borçlu olduğunu söyledi. Yasul, "Okulda öğretmenlerim bana her zaman destek verdiler. Uğur Kurs Merkezi’nden burslu olarak 4 yıl eğitim aldım. Babam inşaat işlerinde çalışarak bizleri okutmak için varını yoğunu verdi. Çapa Tıp Fakültesi hayalimle başladığım yolda, Acıbadem İngilizce Tıp Fakültesi’ne yerleştim. Bu başarımda emeği olan öğretmenlerime, aileme ve bizleri burada ağırlayan Muş Ticaret ve Sanayi Odası’na sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

 


BİR BABANIN EN BÜYÜK GRURU

 

 


Samet Yasul’un babası Refik Yasul ise oğlunun başarısının kendilerini gururlandırdığını belirterek, "Samet’in bu başarıyı elde etmesi için çok büyük emekler verdik. Diğer iki çocuğum da hemşirelik ve öğretmenlik okuyor. Samet’in tıp fakültesine yerleşmesinin mutluluğu içerisindeyiz" ifadelerini kullandı.

 

 

MUŞ TSO Meclis Başkanı Aydın Çelik de Yasul’u tebrik ederek, başarılı öğrenciye bundan sonraki hayatında başarılar diledi.

 

 


HABER: SEVDA BALKAYA
 

Resmi İlanlar