MALAZGİRT Düzenleme Tarihi : 23 Ocak 2024 02:30 Haber Girişi : 22 Ocak 2024 22:39

Başkan Kılıç ve Malazgirtli çiftçilerden Ağrı şeker fabrikasına çıkarma! Ödemeler ne zaman yapılacak?

Başkan Kılıç ve Malazgirtli çiftçilerden Ağrı şeker fabrikasına çıkarma! Ödemeler ne zaman yapılacak?
Başkan Kılıç ve Malazgirtli çiftçiler sorunların giderilmesini talep ediyor.

ALPARSLAN DİYARI- Ağrı şeker fabrikasının kotasının yüzde 38-40 civarında Malazgirtli üreticileri tarafından karşılandığını belirten şeker pancarı üreticileri,” Ağrı Şeker Fabrikası’nın yaklaşık %40 oranındaki şeker pancarı ihtiyacını Malazgirtli Şeker Pancarı üreticileri karşılamaktadır. İlçemizde bulunan Şeker Pancarı ofisindeki alımlar yaşanan aksaklıklara, bantların bozulmasına ve alan olmamasına rağmen çok şükür Malazgirtli çiftçilerin yardımlaşarak tarlada kalan şeker pancarlarını teslim etmesinden sonra Malazgirtli çiftçinin şeker pancarının tamamı teslim edildi.

 

 

ÖDEMELERİN ERKEN YAPILMASINI TALEP EDİYORUZ

 

Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç ve beraberindeki Malazgirtli şeker pancarı üreticileri yaşanan aksaklıklardan dolayı ödemelerin gecikeceğini ve çiftçinin mağdur olmaması için pancar üreten çiftçilerin ödemelerini biran önce almalarını talep ediyor.

 

 

MALAZGİRTLİ ÇİFTÇİLERİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

 

Ağrı şeker fabrikası Müdürü Hakan Çalışkan ile görüşen Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç,” Bugün yaptığımız görüşme sonucunda Ağrılı bir pancar üreticisinin şeker pancarını tümüyle fabrikaya teslim etmediği için ödemelerin geciktiğini Ağrı şeker fabrikası müdürü Hakan Çalışkana ilettik. Bir çiftçiden dolayı tüm çiftçilerin etkilendiğini ve mağdur olduğunu söyleyen Başkan Kılıç, gerekli görüşmeleri yaptık inşallah Malazgirtli çiftçiler biran önce ürettikleri pancarın parasını alacaklar.” Dedi.

 

 

 


MALAZGİRT FABRİKANIN YAKLAŞIK %40 ORANINDA PANCAR İHTİYACINI KARŞILIYOR

 

Ağrı şeker fabrikasının kotasının yüzde 38-40 civarında Malazgirtli üreticileri tarafından karşılandığını belirten Başkan Kılıç,” Ağrı Şeker Fabrikası’nın yaklaşık %40 oranındaki şeker pancarı ihtiyacını Malazgirtli Şeker Pancarı üreticileri karşılamaktadır. İlçemizde bulunan Şeker Pancarı ofisindeki alımlar yaşanan aksaklıklara, bantların bozulmasına ve alan olmamasına rağmen çok şükür Malazgirtli çiftçilerin yardımlaşarak tarlada kalan şeker pancarlarını teslim etmesinden sonra Malazgirtli çiftçinin şeker pancarının tamamı teslim edildi. ”dedi.

 

 

"HABER: VEYSEL EŞİN"


 

Resmi İlanlar