MALAZGİRT Haber Girişi : 18 Ekim 2023 09:33

Başkan Kılıç’tan, İsrail'in Gazze'deki hastane saldırısına tepki

Başkan Kılıç’tan, İsrail'in Gazze'deki hastane saldırısına tepki
Başkan Tahsin Kılıç, İsrail'in Gazze'deki hastane saldırısına ilişkin, "İçerisinde kadınların, çocukların, yaşlıların ve masum sivillerin olduğu bir hastaneyi vurmak hiçbir inanç, değer ve gerekçeyle açıklanamaz" değerlendirmesinde bulundu.

 

ALPARSLAN DİYARI- Muş İl Koordinasyon Kurulu Başkanı ve Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, İsrail'in Gazze'deki bir hastaneye düzenlediği bombalı saldırının uluslararası hukuku ve vicdanları alt üst ettiğini belirterek,”Dünya İsrail vahşetine bir kere daha tanık olmuştur.”dedi.

 

Başkan Kılıç"İçerisinde kadınların, çocukların, yaşlıların ve masum sivillerin olduğu bir hastaneyi vurmak hiçbir inanç, değer ve gerekçeyle açıklanamaz. Gazze halkına yönelik sürdürülen insanlık dışı saldırıların ve kuşatmanın bir an evvel sona ermesi gerekiyor.Lanetliyorum.”dedi.

 

Başkan Kılıç, "Bu alçakça saldırıyı kınıyor, sorumlularını lanetliyorum. Saldırılarda vefat eden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum" ifadesini kullandı.

 

Haber: İlhan Güvenir

Resmi İlanlar