SPOR Haber Girişi : 17 Ağustos 2024 09:38

Başkan Cengiz’den geleceğin futbolcularına büyük destek

Başkan Cengiz’den geleceğin futbolcularına büyük destek
Bursa’da bulunan Vakıf Spor Akademisi’nde, küçük yaşlardan itibaren futbol eğitimi alan çocuklar, anlamlı bir destekle karşılaştı.

 

ALPARSLAN DİYARI- Muş Spor Kulübü Başkanı Fatih Cengiz, akademideki 700 çocuğa Muş Spor forması hediye edeceğini açıkladı. Bu sevindirici haber, özellikle yaklaşık 150 Muşlu çocuğun bulunduğu akademide büyük bir heyecanla karşılandı.

 

 

Bursa’da, hemşerisi olan Vakıf Spor Kulübü Başkanı Cahit Ozan’ın daveti üzerine akademiyi ziyaret eden Fatih Cengiz, çocuklarla sıcak ve samimi bir buluşma gerçekleştirdi. Başkan Cengiz, çocukların futbol sevgisini ve azmini görünce, akademi çatısı altında eğitim gören tüm çocuklara forma hediye etme kararı aldığını belirtti.

 

 

Fatih Cengiz, aynı zamanda Vakıf Spor Başkanı Cahit Ozan’a da çocukların spor eğitimine verdiği büyük katkılardan dolayı teşekkür etti. Muşlu genç sporculara yönelik bu tür desteklerin gelecekte de süreceğini belirten Cengiz, sporun sadece fiziksel değil, toplumsal dayanışmayı da artıran bir köprü olduğunu vurguladı.

 

 

Bünyesinde 700 sporcunun yer aldığı akademide, bu anlamlı forma jesti, çocuklar ve aileleri tarafından coşkuyla karşılandı. Fatih Cengiz’in katkısıyla, Muş Spor'un renkleri artık daha geniş kitlelerle buluşacak.

 

 

HABER SEVDA BALKAYA

 

Resmi İlanlar