MUŞ Haber Girişi : 03 Ekim 2024 13:49

Başkan Asya ve Yönetim Kurulu gazeteci Demir’e derneği tanıttı

Başkan Asya ve Yönetim Kurulu gazeteci Demir’e derneği tanıttı
Bölgenin en büyük alana sahip derneği olarak öne çıkan Bursa MUŞ-DER, Alparslan Diyarı Gazetesi imtiyaz sahiplerinden Atilla Demir'i ağırladı.

ALPARSLAN DİYARI-Atilla Demir’in gerçekleştirdiği bu ziyaret, Bursa MUŞ-DER’in bölgedeki etkisini ve önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

 

Bursa MUŞ-DER, sosyal faaliyetler ve kültürel etkinlikler açısından önemli bir merkez olarak biliniyor. Bünyesinde taziye evi, sosyal tesis, konferans salonu, ve yönetim kurulu toplantı salonu bulunan dernek, geniş çaplı bir alan ve modern olanaklarıyla Muşlu hemşerilerinin buluşma noktası olmaya devam ediyor.

 

 

BAŞKAN MAHMUT ASYA’DAN ÖNEMLİ VURGULAR

 

Ziyaret sırasında Bursa MUŞ-DER Başkanı Mahmut Asya ve yönetim kurulu üyeleri, derneğin faaliyetleri hakkında Atilla Demir’e kapsamlı bilgi verdi. Başkan Asya, derneğin sadece bir sosyal mekan değil, aynı zamanda Muşlular için kültürel ve manevi bir merkez olduğunu ifade etti. Özellikle taziye evi ve sosyal tesislerin, dernek üyelerinin her türlü ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde dizayn edildiğini belirten Asya, “Bursa’da yaşayan Muşlu hemşehrilerimizin birlik ve beraberliğini güçlendirmek için bu tür tesislerin varlığı büyük önem taşıyor” dedi.

 

 

ATİLLA DEMİR'DEN TEŞEKKÜR MESAJI

 

Atilla Demir ise, Bursa MUŞ-DER’in böylesine donanımlı bir tesise sahip olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. "Bu dernek, Muşlu hemşehrilerimiz için adeta bir kültür ve dayanışma merkezi olmuş. Başkan Mahmut Asya ve yönetim kurulu üyelerinin bu vizyonu hayata geçirmesi takdire şayan" ifadelerini kullandı.

 

Bursa MUŞ-DER, Muşlu hemşehriler arasında dayanışmayı güçlendiren, sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yaparak önemli bir misyonu yerine getiriyor. Başkan Mahmut Asya’nın öncülüğünde bölgenin en büyük ve en işlevsel derneklerinden biri olma yolunda ilerleyen Bursa MUŞ-DER, hemşehrilik bağlarını güçlendiren örnek bir model sunuyor.

 

 

 

 

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

 

 

Resmi İlanlar