MALAZGİRT Haber Girişi : 10 Ağustos 2023 07:00

Başkan Altın yerinde inceledi! Malazgirt'te asfaltsız yol kalmayacak!

Başkan Altın yerinde inceledi! Malazgirt'te asfaltsız yol kalmayacak!
Malazgirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

ALPARSLAN DİYARI- Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın, ekiplerin, asfalt serim çalışmalarının yanında, acil ihtiyaç duyulan birçok sokak ve caddede yama asfalt ve kaldırım çalışmalarına da devam ettiklerini kaydetti.

 

 

Bulanık caddesindeki çalışmalarına devam eden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çarşı merkezinde ve caddelerde bulunan sokaklarda sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Asfalt serim çalışmalarının yanı sıra ihtiyaç duyulan birçok sokak ve caddede yama, parke yol, kaldırım çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Cengiz Altın, “Belirlediğimiz program dâhilinde Malazgirt’te sıcak asfalt çalışmalarımıza, hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştırmak toz ve çamurdan korumak için hız kesmeden ve ara vermeden devam ediyoruz” dedi.

 

 

 

 

“DAHA GÜZEL MALAZGİRT İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

 

“İlçemizde başlatmış olduğumuz sıcak asfalt çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ekiplerimiz sokaklarımızda Sıcak asfalt serim çalışmalarını sürdürüyor” diyen Altın, “Tüm bunların yanında aşınan ve deforme olan cadde ve sokaklarda da tamir, bakım işlemlerini, parke ve kaldırım çalışmalarını gerçekleştirerek hemşerilerimizin kullanımına sunuyoruz. Bu çalışmalarımızı tasarruf tedbirlerimizi göz önünde bulundurarak ihtiyaç dahilinde sezon sonuna kadar aynı yoğun tempoyla sürdüreceğiz. Gönül Belediyeciliğimiz kapsamında yaptığımız belediyecilik hizmetlerimizin yanında sosyal, kültürel çalışmalarımıza devam ediyoruz. Daha güzel bir Malazgirt için çalışmalarımızda hız kesmiyoruz” şeklinde konuştu.

Haber: İlhan Güvenir

Resmi İlanlar