MALAZGİRT Haber Girişi : 19 Mart 2024 15:45

Başkan Altın'dan Basına ziyaret: Dikkat çeken açıklamalar!

Başkan Altın'dan Basına ziyaret: Dikkat çeken açıklamalar!
Başkan Altın, gazetecileri ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.

ALPARSLAN DİYARI- Ziyarette Haber 1071 gazetesi İmtiyaz sahibi Atilla Demir, Alparslan Diyarı Gazetesi Yazı İşleri Müdürü, İhlas Haber Ajansı Muhabiri Sami Demir ve alparslandiyarı.com haber editörü, Anadolu Ajansı Malazgirt Muhabiri, TRT Haber, TRT Kürdi Muhabiri Veysel Eşin ve çalışanları yer aldı.

 

 

MALAZGİRT’E HİZMET ETTİK

 

İlçede faaliyet gösteren gazetecileri ziyaret eden Başkan Altın, “5 yıldır tarihi ilçemizde yaptığımız çalışmaları ve bir sonraki 5 yılda yapacağımız çalışmaları değerli basın emekçileri ile paylaştık. Malazgirt için verdiğimiz vaatlerin fazlasını yaparak geçmiş beş yıl içerisinde Malazgirt halkına birçok hizmet sunduk. Yaptığımız çalışmalar ve hizmetler, Malazgirt halkının daha rahat yaşam koşullarında hayatlarını idame etmeleri için yaptığımız hizmetlerdir. Seçilmeden önce açıkladığımız projelere yapamazsınız, gerçekleştiremezsiniz diyenler bugün bu hizmetlerden en çok faydalanan kişilerdir. 200 Kişi kapasiteli tekstil kent, canlı hayvan pazarı, mezbane, doğal gaz, otobüs terminali ve daha birçok eseri ve hizmeti Malazgirt halkına sunmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz”. Dedi.

 

 

 

YENİ PROJELERLE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

 

Başkan Altın, “5 Yıl önce ne dediysek bugün rabbime şükürler olsun ki göğsümüzü gere gere yaptık diyebiliyoruz. Malazgirt halkına verdiğimiz sözlerin yanı sıra vermediğimiz birçok sözü de yerine getirerek fazlasını yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki 5 yıllık süreç içerisinde de rabbim nasip ederse çok daha güzel projeler ile Malazgirt halkına hizmet etmeye devam edeceğiz. Açıkladığımız projeler şimdiden Malazgirt halkını heyecanlandırmaya başladı. Gittiğimiz her evde çaldığımız her kapıda sözlerimizi yerine getirip Malazgirt halkına hizmet ettiğimiz için hayır duası ile ayrılıyoruz. Malazgirt halkı çok özlediği hizmeti gördü. Hayalini kurduğu birçok hizmet bugün ellerinin altında ve hizmetlerine sunulmuş durumda. Malazgirt halkı hizmetlerin en iyisini hak ediyor. Allah çıktığımız bu yolda Malazgirt’e hizmet etmeyi nasip etsin inşallah”. Dedi.

 

 

VEYSEL EŞİN


 


 

Resmi İlanlar