SPOR Haber Girişi : 01 Mayıs 2023 12:20

BAŞARIYI GÖLGELENDİRMEK İSTEYENLERE TEPKİ!

BAŞARIYI GÖLGELENDİRMEK İSTEYENLERE TEPKİ!
TFF 3. Lig’e yükselen 1984 Muşspor Bölgesel Amatör Ligi'nde uzun soluklu bir başarı öyküsünü yazmaya devam ederken, başarıya çelme takanlara kulüp başkanından tepki geldi. 

1984 Muşspor Kulüp Başkanı Nevzat Kaya, Muşspor’a verilen destek sözlerinin ardı sadece Muş Valisi Doç. Dr. İlker Güzdüzöz tarafından geldiği gibi takımın gücünü ve varlığını sabote edenlerin de olduğuna dair açıklamalarda bulundu.

 

Bölgesel Amatör Ligi'nde Muşspor ile şampiyon olarak 3.Lig'e yükselme başarısı gösterdiklerini ve şehrin önde gelen insanlar tarafından ise başkan olunması için bu görevin kendisine uygun görüldüğünü söyleyen 1984 Muşspor Kulüp Başkanı Nevzat Kaya,“Devam eden süreçte kulübümüz için tarafıma verilen sözlerin tutulmadığına şahit oldum. Her daim yanımızda ve destekçimiz olacakları yönünde fikir belirtenler arasında Muş Valimiz Sayın İlker Gündüzöz dışında bir destek göremediğimizi ifade etmek istiyorum" dedi.

 

‘İnişli Çıkışlı Bir Grafiğimiz Oldu’

 

1984 Muşspor Kulüp Başkanı Nevzat Kaya, futbolcuların sakatlık yaşaması hasebiyle uzun süre sahada uzak kalmaları hedef için kadroyu ciddi manada etkilendiğini ve sezon içerisinde inişli çıkışlı bir grafik çizdiklerini belirtti.  

 

Başkan Kaya, “ Çocukluk sevdamız olan Muşspor için maddi ve manevi hiçbir görevden kaçınmadan büyük bir sorumluluk üstlendim. Profesyonel liglerde ilk yılımız olmasına rağmen, büyük bir heyecan ve yükseliş ile giriş yaptığımız sezon içerisinde inişli çıkışlı bir grafiğimiz oldu. Takımımızın en kritik dönemlerinde 6 futbolcumuz ayrı periyotlarda sakatlık yaşayarak uzun süre sahalardan uzak kaldı. Bir taraftan bu durumun üzüntüsünü yaşarken bir taraftan da takımımızın hedef için oluşturulan kadrosu ciddi anlamda etkilendi. 106 yıllık Muş tarihinde antrenman sahası bile bulunmayan Muşspor'un içerisinde bulunduğu tesisleşme süreci ve profesyonel liglerde mücadele ediyor olması için verdiğimiz mücadele siz değerli taraftarlarımızın malumudur. Muşspor'un her zaman zirveyi hedeflediğini belirterek ilk yıl için ligi orta sıralarda tamamlamasını temel bir başarı olarak görmenizi isterim” ifadelerini kullandı.

 

‘En Büyük Motivasyonumuz: Taraftarlarımızdır’

 

Başarıya giden yolun uzun ve mücadele gerektiğini ifade eden Başkan Kaya, “Bir kişi eksilmeden, kenetlenerek bu yolu birlikte yürümeliyiz. Bazı kesimlere göre içerisinde bulunduğumuz durum başarısız olarak nitelendirilse bile taraftarlarımızın desteğini görmek bizlerin motivasyon kaynağıdır. Takımımızı sabote etmek ve saha dışına çekmek isteyenleri anlamakla birlikte organize bir tepki süreci yönetmeye çalışmalarını ise kınıyoruz. Siz değerli Muşspor taraftarlarının bilmesini isterim ki; Destekleriyle yanımızda olan ve verdiği sözleri tutma noktasında bizimle birlikte mücadeleden asla kaçınmayan Valimiz Sayın İlker Gündüzöz'e bir kez daha teşekkür ediyorum. Geldiğimiz ilk günden beri hedefimiz daima zirvedir ve öyle olacaktır. Muşspor'un gününü değil, geleceğini planlıyoruz. Sezon sonu görüşmek üzere” şeklinde konuşarak sözlerini bitirdi.

 

Resmi İlanlar