MALAZGİRT Haber Girişi : 16 Ocak 2024 12:46

Başarılı muhtar yeniden aday olduğunu açıkladı

Başarılı muhtar yeniden aday olduğunu açıkladı
Muş Malazgirt Hasanpaşa köyünde muhtarlık görevi 5 yıldır başarılı bir şekilde görevini sürdüren Yıldırım Gezener, yeniden adaylığını açıkladı.

 

ALPARSLAN DİYARI-Malazgirt ilçesinin sevilen simalarından Muhtar Yıldırım Gezener, muhtarı olduğu Hasanpaşa köyünden 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde yeniden adayı olduğunu ifade ederek seçmeninden destek istedi.

 

Köyüne 5 yıldır başarılı bir şekilde Muhtarlık yaptığı belirten Muhtar Yıldırım Gezener, “Acısıyla tatlısıyla 5 yılımızı bitirmek üzereyiz, müsaadenizle tekrar köyümüze muhtar adaylığımı açıklıyorum.” dedi.

 

Gezener adaylık açıklamasında şunları söyledi; “2019 yılında mahalli idareler seçimini sizlerin desteğiyle ciddi bir oy alarak kazandım. Göreve başladığım günden itibaren herkese eşit olmak üzere hizmet verdim. Hiç kimseyi bir diğerinden ayırmadım. Ben Hasanpaşa köyümde muhtarlığım boyunca azalarımla birlikte durmadan çalıştım. tek amacım köyümün ve köy halkımın çıkarları doğrultusunda hareket etmek oldu ve bunu başardığımı düşünüyorum.” diye konuştu.

 

 

"HABER VEYSEL EŞİN"

Resmi İlanlar