MALAZGİRT Haber Girişi : 10 Ekim 2023 12:12

Başarılı Muhtar Başaran Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız´ı Makamında Ziyaret Etti

Başarılı Muhtar Başaran Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız´ı Makamında Ziyaret Etti
Malazgirt Danışmentgazi Mahallesi Muhtarı Hasan Başaran, Malazgirt halkı adına Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız´ı makamında ziyaret etti, mahalle halkının selamlarını iletti.

 

ALPARSLAN DİYARI-Malazgirt ilçesinin başarılı Muhtarı Hasan Başaran protokol ziyaretleri kapsamında Türkiye’nin bir çok kentinde ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

 

Tüm ziyaretlerinden olumlu görüşler, dönüşler alan Muhtar Hasan Başaran son olarak bugün Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız´ı makamında ziyaret etti.

 

Malazgirt ilçesi ve mahalle hakkında bilgilerin, plan ve projelerinin konuşulduğu toplantıda, Başkan Yıldız: Malazgirt hepimizin yurdudur ” dedi.

 

Malazgirt Danışmentgazi Mahallesinde yaptıkları faaliyetleri ve geleceğe dönük plan ve projelerine olumlu yaklaşan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Muhtar Hasan Başaran’ın mahalle için yaptıkları çalışmaları takdirle karşılayarak başarılar diledi.

 

Görüşme sonunda Muhtar Hasan Başaran misafirperverliğinden ötürü Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız’a teşekkürlerini iletti.

 

Beyoğlu Belediye Başkanı Yıldız´da Muhtar Başaran’a İstanbul´u simgeleyen minyatür Galata Kulesi hediye etti.

 

 

Haber: İlhan Güvenir

Resmi İlanlar