HASKÖY Haber Girişi : 08 Ekim 2024 02:13

Bakandan sahibi Muşlu ünlü börek zincirine ziyaret!

Bakandan sahibi Muşlu ünlü börek zincirine ziyaret!
İstanbul’da 22 şubeye ulaşarak önemli bir istihdama ulaşan Çenberlitaş Börekçisi hizmet ve kalite standartlarını en iyi uygulayan işletmelerin başında geliyor.

ALPARSLAN DİYARI- Başakşehir’in yanı sıra çevre ilçelerde de her geçen gün büyüyen firmanın sahibi Sedat Canpolat, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından İstanbul genelinde istihdam konusunda birinci seçildiklerini söyledi.

 

Çenberlitaş Börekçisi işletmesine başarı plaketinin de takdim edildiğini belirten Canpolat, bakanlık düzeyindeki ziyarette önemli isimleri ağırladı.

 

Başak Center şubesindeki büroda gerçekleştirilen ziyarete, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bakan yardımcıları, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, AK Parti Başakşehir İlçe Başkanı Sebahatdin Kayas, emniyet müdürü, ilçe protokolü gibi önemli isimler katıldı.

 

 

İSTANBUL’UN PARLAYAN YILDIZI OLDU

 

Muş Hasköy’lü başarılı iş insanı Sedat Cnapolat, çekirdek yetişerek bugünlere geldiğini ifade etti. Temizlik, A sınıf kalite ve bakanlık standartlarından ödün vermeyen firma bu kez de istihdamla dikkat çekti. Yaklaşık 200 çalışanı bulunan işletmenin personel sayısı her geçen gün artıyor.

 

Haber: Veysel Eşin

 

 

Resmi İlanlar