EĞİTİM Haber Girişi : 20 Ağustos 2024 10:14

Bakan Tekin Ailem dizisini tanıttı: Okul-Aile iş birliğine yeni bir adım

Bakan Tekin Ailem dizisini tanıttı: Okul-Aile iş birliğine yeni bir adım
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Velivizyon" platformunda yayınlanacak 27 bölümlük "Ailem" dizisinin tanıtımını gerçekleştirdi.

ALPARSLAN DİYARI- Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı Konferans Salonu'nda düzenlenen tanıtım törenine sanat dünyasından birçok ünlü isim katıldı.

 

Dizinin yönetmenliğini Bora Severcan üstlenirken, projenin okul-aile iş birliğini güçlendirmeyi ve eğitim sürecine ailelerin daha aktif katılımını sağlamayı hedeflediği belirtildi. Tekin, konuşmasında ailelerin eğitimdeki rolünün önemine vurgu yaparak, "Hayatın merkezine aileyi yerleştiriyoruz. Velivizyon platformuyla ailelerimizi sürecin bir paydaşı haline getirmeyi amaçlıyoruz," dedi.

 

 

Dizide Zihni Göktay ve Nevra Serezli gibi usta oyuncular yer alırken, Göktay, "Mutlu ailenin mutlu çocukları olur. Aileler ve çocuklar dizimizden çok şey öğrenecek," şeklinde konuştu. Serezli ise video mesajıyla katıldığı programda, çekim sürecinin keyifli geçtiğini ve dizinin aile-çocuk-öğretmen ilişkisini samimi bir şekilde yansıttığını belirtti.

 

 

"Ailem" dizisi, Velivizyon platformunun yanı sıra EBA, HEMBA, Bakanlığın sosyal medya hesapları ve ulusal TV kanallarında izleyiciyle buluşacak. Dizinin her bölümünün 8-10 dakika arasında olacağı ve eğitici içeriklere odaklanacağı açıklandı. Tanıtım töreni, Bakan Tekin'in dizi ekibine plaket takdimi ile sona erdi.

 

 

BÜLTEN

 

Resmi İlanlar