MUŞ Haber Girişi : 13 Aralık 2023 13:07

Ankara MUŞ-DER’de kongre heyecanı: Dede güven tazeledi

Ankara MUŞ-DER’de kongre heyecanı: Dede güven tazeledi
Ankara´da faaliyetlerini sürdüren Muş İli ve İlçeleri Eğitim Kültür ve Kalkınma Derneği 8. Olağan Genel Kurulunu yaptı.

ALPARSLAN DİYARI- Ankara´da faaliyetlerini sürdüren Muş İli ve İlçeleri Eğitim Kültür ve Kalkınma Derneği (MUŞ-DER), 8. Olağan Genel Kurulunu Ankara´daki İlci Residence Otelde yaptı. 

 

 

 


“HER FAALİYETİMİZ MUŞ İÇİN”

 

Açılış konuşmasını yapan Ankara MUŞ-DER başkanı Necmettin Dede, “İki yılda bir yapılan genel kurullarımızın bugün 8’incisi yapıyoruz. Hemşerilerimizin desteği ile satın alınan ve dernek mülkü olarak kullandığımız merkezimizde, bu dönemde yapmış olduğumuz faaliyetlerimizi birazdan arkadaşlarımız rapor olarak bilgilerinize sunacaklar. Her faaliyetimizin Muş için olduğunu göreceksiniz. Bundan sonra da yapacaklarımız Muş'umuz için olacaktır. Derneğimizde Muşlu bürokrat Hemşerilerimizden oluşan bir yönetim kadrosu oluşturduk. Bu arkadaşlarımız ile Muş'tan gelen Hemşerilerimizin bakanlıklardaki işlerinde yardımcı olmaya çalışıyoruz.  Ankara'da taziye hizmetleri, hasta ziyaretleri öğrencilerimize burs temini, iş adamlarını, iş yerlerinde ziyaret, sosyal medya hesaplarımızın geliştirilmesi gibi faaliyetlerimiz devam edecektir. 8. Genel Kurulumuzun yapıldığı İLCİ Oteli bizlere tahsis eden Sayın Nedim İlci Beye teşekkür ederim. Bundan sonraki çalışmalarımızda yardım ve destekleriniz bizimle olsun. Tüm katılımcılara teşekkür eder sevgilerimi sunarım” dedi. 

 

 

 

 

“HER ZAMAN HEMŞERİLERİMİN HİZMETİNDE OLDUM”

 

Yeniden MUŞ-DER başkanı seçilen Necmettin Dede, vatandaşlara hizmet etmeyi sevdiğini ifade ederek, hizmetin sadece siyaset kanalıyla yapılmadığını böyle dernekler vasıtasıyla da hizmetin yapılacağını söyledi. MUŞ-DER´in, Muşluların Ankara´daki evleri olduğunu hatırlatan Başkan Dede, “Ankara´da bulunan ve hemşerilerimizin sürekli birlik ve beraberlik içerisinde sorun ve sıkıntılarına çözüm üreten MUŞ-DER, çalışmalarına devam ediyor. Yıllarca siyasette kentin sorunlarına çözüm üretmek adına hemşerilerimin hizmetinde oldum. Hizmet sadece siyasetle olmaz. Böyle derneklerde görev alarak da ülkeye ve millete faydalı olunur. Bizde bu bağlamda bir dönemi geride bırakarak, ikinci dönemde de halkımızın hizmetinde olmak için çaba gösteriyoruz.  Birlik ve beraberlik içerisinde Ankara´da işi, derdi, sorunu olan herkesin derdine çözüm üreteceğiz. Bilindiği gibi siyasi hayatım boyunca hemşerilerimin sorunlarına çözüm üretmek adına her zaman çalıştım. Memleketimizin gelişmesi için siyasi ve bürokrasi alanında hiçbir zaman geri adım atmadım. Her zaman hemşerilerimin hizmetinde oldum. MUŞ-DER başkanı olarak Ankara´da bulunan hemşerilerimizi bir arada tutarak buradan memleketimizin sorunlarına çözüm üreteceğimiz gibi, Ankara´ya gelece hemşerilerimizin buradaki sorun ve sıkıntılarına çözüm üretmek adına hep birlikte çalışacağız. Vatandaşlarımızın her zaman hizmetinde olacağım” diye konuştu. 

 

 

 

 


Ankara MUŞ-DER Başkanlığının 8. Olağan Genel Kurulunda tek liste halinde seçime gidildi.  Yoğun bir katılımla gerçekleşen olağan genel kurulda Başkan Necmettin Dede güven tazeleyerek yeniden Ankara MUŞ-DER başkanı oldu. 

 

 

 

 

 

ANKARA MUŞ-DER YÖNETİMİ YÖNETİM KURULU: 

 


ASİL ÜYELER: Başkan Necmettin DEDE, Aslan YILDIZ, Abdurrahim ÖZASLAN, Bayram ER, Edip BALLIKAYA, Kadri BİÇİCİ, Kamuran ÇEŞİTLİ, Kemal AYDOĞAN, M. Latif KARAMAN, Hakan YAŞAR, Mehmet ARIK, Metin COŞKUN, Metin SÜZGEÇ, Mikat AYDIN, Sönmez TURGUT, Nebi EKİCİ, Nuri ENSARİOĞLU, Resul YILDIRIM, Selahattin ASLAN, Şahin YİĞİT, Turan KARAMAN, Veysi ÖZTEKİN, Zübeyde ALTUNAKAR

 

 

 

 

 

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER:

 

 

Ayhan ZOR, Adil DEMİR, Remzi ARKALTI, Servet POLAT, Basri GEÇİCİ, C. Hakan AKINCI, M. Selim YILDIRIM, Celal MUTLU, Gıyasettin YALÇINER, Haluk BALKAYA, İrfan SUKAYA, Kaan ÇAĞLAYAN, M. Ali ERİKLİ, M. Bahtiyar ÇEŞNİGİL, M. Sait TAŞKIN, Ali SÜRMELİ, M. Sıddık FIRAT, Maşuk TAŞER, Özgür KALKAN, Ramazan YALÇIN, Erdal YILMAZ, Fırat ONCİN, Vedat ARSLAN

 

 

 

 

DENETLEME KURULU: 

 

ASİL ÜYELER: Mesut ÇEŞNİGİL, Veysel SÜRÜCÜ, Ercan TURAN

YEDEK ÜYELER: Erdal YEDİLMEZ, Çetin KAYA, Hakim AKINTI

 

 

"HABER: EMRULLAH ÖZBEY"

 

 

 

Resmi İlanlar