Ziraat Bankası’ndan Yeni Düşük Faizli Kredi Kampanyası

Türkiye'nin önde gelen kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası, son dakika açıklamasıyla müşterilerine düşük faizli kredi kampanyası sunacaklarını duyurdu. Banka, konut kredisi için yıllık %0,55, ihtiyaç kredisi için ise %0,88 faiz oranları sunacak.

Kredi kampanyası, bankanın resmi internet sitesi üzerinden belirli şartlar dahilinde kredi kullanmak isteyen müşterilere sunulacak. Ziraat Bankası'nın düşük faizli kredi kampanyası hakkında açıklama yapan banka yetkilileri, kredi onayı verilecek müşterilerin belirli şartlara uygun olmaları gerektiğini belirtti. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin bankanın kredi politikalarına uygun olmaları ve banka tarafından belirlenen şartları karşılamaları gerekiyor.

500 Bİn TL’ye Kadar Kredi Desteği

Ziraat Bankası müşterileri, konut veya ihtiyaç kredisi için başvuru yapmak istediklerinde banka şubelerine giderek kimlik ve gelir belgeleri ile birlikte başvurularını gerçekleştirebilecekler. Ayrıca, bankanın resmi internet sitesi üzerinden ihtiyaç kredisi veya konut kredisi başvuru formunu doldurarak düşük faiz oranları ile kredi kullanabilirler. 0,88 faizli ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenlerin daha önce Ziraat Bankası'ndan kredi kullanmış ve emekli veya çalışan maaşlarını da bu banka üzerinden alıyor olmaları gerekmektedir. 0,55 faizli konut kredisi alacak olan kişiler ise sıfır ev alımlarında ve 500 bin TL'ye kadar olan kredilerde bu desteği alabilirler. Krediler, son taksit ödemesinde 3 ay veya 6 ay erteleme seçenekleri sunulacak şekilde 120 ay vadeye kadar verilecektir.


05.05.2023 14:32