YRP Muş İl Başkanı Kerem Şen: Milletimiz akın akın Yeniden Refah’a geliyor

Son genel seçimde AK Parti ile yaptığı iş birliği ile mecliste temsil edilmeye başlayan Yeniden Refah Partisi Muş’ta yerel seçimlere iddialı hazırlanıyor. İl Başkanı Kerem Şen, çalışmalarını ve hedeflerini www.alparslandiyari.com anlattı.

ALPARSLAN DİYARI- Yeniden Refah Partisi Muş İl Başkanı Kerem Şen, “Milletimizin umudu olduk. Vatandaşımız akın akın Yeniden Refah Partisi'ne gelmeye başladı. Bizim tek derdimiz millete hizmet” dedi.

 

 

 

 


www.alparslandiyari.com’a seçim sürecini değerlendiren Şen, diğer partilerden gelecek isimlerin aday gösterilme ihtimali, yaşanan istifalar, olası ittifakları değerlendirdi. 

 

 

 

 

 

Şen, “Her ne kadar 5 yıllık bir partiysek 69 hareketinin, Milli Görüş'ün banisi Erbakan Hocamızın başlatmış olduğu bir hareketin temsilcileriyiz.  Elhamdülillah 450 bine yakın bir üyeye ulaştık. Teşkilatımız her gün bir basamak, bir adım yükselişte. Ve tabi biliyorsunuz 14 Mayıs'ta seçim vardı. Kendi listelerimiz ile kendi adaylarımızla Türkiye genelinde yüzde 3'e yakın bir oy aldık ve elhamdülillah 3 ilde 5 milletvekiliyle mecliste partimizi temsil ediyoruz.” dedi. 

 

 

 

 

 

Yeniden Refah Partisinin nasıl kurulduğu ve bugünlere nasıl geldiğini vatandaşımız biliyor diyen Şen, “Sahada da, gönüllerde de vatandaşımızın bir teveccühü var ve gün geçtikçe yükseliyor. Söylediğim gibi 450 bine yakın bir üyemiz var. Yani şunu görüyoruz ki artık Yeniden Refah Partisi milletin umudu olma yolunda yol yürüyor ve vatandaşımız da akın akın Refah Partisi'ne geliyor. Bu bir gerçek. Biz Milli Görüş'ün temsilcileriyiz. İnanıyoruz ki, Milli Görüş'ün temsilcilik noktasında belki inşallah önümüzdeki kısa bir zaman zarfında tek çatı altında olacağız. İnşallah Milli Görüş'ün bugün gerçek temsilcisi Yeniden Refah Partisi çatısı altında yine kardeşlerimizle aynı yolu yürüyeceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı. 

 

 

 

 

 

Yeniden Refah Partisi Muş İl Başkanı Kerem Şen, konuşmasını şöyle sürdürdü: 

 


“Vatandaşlarımız Yeniden Refah Partisi'ni takip etsinler. Yeniden Refah Partisi, gün geçtikçe çığ gibi büyüyor. 2024 seçimlerinde yerelde iktidar olacağımıza inanıyorum. Ondan sonra da 2028 seçimlerinde de Muhterem Genel Başkanımız Doktor Fatih Erbakan inşallah bu memleketin Cumhurbaşkanı olacaktır. Bundan şüphemiz yok. İnşallah hayırlısı olur. Allah'ın izniyle de öncelikli olarak 81 ilde inşallah kazanırız. Muş’ta da kazanırsak, hem 1989, hem de 1994 yıllarındaki belediyeciliğinin tekrarını yaşamak ve yaşatmak istiyoruz. Dolayısıyla bize inanın. Bizim geçmişimiz, geleceğimizin de teminatıdır. Beyaz bir sayfamız var. Tek derdimiz var bu millete hizmet. Elhamdülillah aynı yolda, aynı şuurla inşallah tekrar belediyeleri geri alarak ve aynı hizmetleri yapacağız.”

 

 

 

"HABER: EMRULLAH ÖZBEY"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


03.01.2024 18:06