Yıldırım, Yeni Yıl Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayımladı

Yıldırım, Yeni Yıl Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayımladı

AK Parti Malazgirt İl Encümeni Yıldırım’dan Yeni Yıl Mesajı

AK Parti Malazgirt İl Encümeni Sait Yıldırım, "Yeni yılın tarihi ilçemiz Malazgirt’imize, ilimize, memleketimize ve tüm dünyaya barış huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum." dedi.

Encümen Yıldırım, "Yeni yılın ilimize, tarihi ilçemiz Malazgirt’imize, ülkemize ve tüm dünyaya barış huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum"  dedi.

Acısıyla tatlısıyla, iyi ve kötü hatıralarıyla bir yılı daha geride bıraktıklarını belirten Sait Yıldırım, şunları kaydetti:”Heyecanla, ümitle ve yeni beklentilerle 2021 yılına giriyoruz. Yeni yılın tarihi ilçemiz Malazgirt’imize, ilimize, memleketimize ve tüm dünyaya barış huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Millet olarak hoşgörüden kardeşlikten, birlik, beraberlik ve sevgiden hiçbir şey kaybetmeden güzel dileklerimizi daha da arttırarak yepyeni bir yıl yaşanmasını temenni ediyorum. Türkiye'nin yakın dönemde başlattığı büyük atılımların 2021 yılında da kararlılıkla devam etmesini, istikrarlı büyüme ve kalkınma sürecinin kat kat artarak yeni başarılarla taçlanmasını temenni ediyorum.”dedi.

 


31.12.2020 14:15