Yeşil Varto Spor, galibiyeti İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e hediye etti 

Yeşil Varto Spor, galibiyeti İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e hediye etti 

Muş’un Varto ilçesi Bal ligi takımı Yeşil Varto Spor evinde Mardin Bal Ligi takımlarından Mazıdağı Fastfost Sporu evinde 2-1'lik sporla yererek gurubunda liderliğini sürdürdü.  

 Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1.Grupta  mücadele eden Yeşil Varto Spor, evinde konuk ettiği Mazıdağı Fastfost Spor ile ilk yarıyı 1-1 berabere tamamladı. İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi takım, Mazıdağı Fastfost Spor'u 2-1 mağlup ederek sahadan galip ayrıldı. 

Doksan dakikası büyük bir heyecanla gecen karşılaşmayı tribünden takip eden Vartolu iş insanı, İYİ Parti Muş Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Öndeş, ilk yarısı 1-1 devam eden karşılaşmada Yeşil Varto Spor soyunma odasına giderek, futbolculara bu hayatı maçı kazanmaları sonunda 90 bin lira destek vereceğini söylemesi üzerine sahaya bu moralle çıkan futbolcular büyük çekişmeler sahne olan maçı 90 dakika sonunda 2-1 kazanmayı bildiler. 

Maç sonunda tüm futbolcular galibiyet sevincini iş insanı Vartolu iş insanı, İYİ Parti Muş Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Öndeş’i havaya kaldırarak kutladılar. 

Mac sonunda her iki takımında soyunma odalarına giderek centilmence bir oyun sergileyen futbolcuları tebrik eden Öndeş, 3 lig yolunda büyük bir adım daha atan Yeşil Varto Sporlu futbolcu ile teknik heyetini tebrik ederek 90 bin lira verdiği destek sözünü 200 bine çıkardığını belirtti. 

‘Galibiyet İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e hediye edildi’ 

Mardin Bal ligi takımlarımdan Mazıdağı Fastfost sporu kendi evinde yenen Yeşil Varto Sporlu teknik heyet ve futbolcular, galibiyeti İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İYİ Parti Muş Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Öndeş’e hediye ettiler. 

 Maçı değerlendiren İYİ Parti Muş Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Öndeş, 3. lig yolunda büyük başarılara imza atan Yeşil Varto Sporu tebrik ediyorum dedi. 

Öndeş,” Yeşil Varto Sporumuz çok zor şartlar altında bu günlere geldi. Bizde İYİ Parti olarak takımımızı hiçbir zaman yalnız bırakmadık. İlk yarı bitiminde soyunma odasına indim ve takımıza 90 bin lira destek vereceğimi söyledim. Bu moral ile sahaya çıkan takımız maçtan galibiyet ayrılmasını bildi. Beni duygulandıran olay ise futbolcu kardeşlerin maç sonunda galibiyet sevincini benle kutlamaları oldu. Bana dediler sayın vekilim; biz bu galibiyeti size ve Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanıma hediye ediyoruz” dediler. Bende futbolcu kardeşlerimin yaptıkları bu jeste duyarsız kalmadım. Galibiyeti genel başkanımıza hediye ettikleri için desteğimi 200 bine çıkardım. Bize bu sevinci yasatan Yeşil Varto Sporlu kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. 3. lig yolunda takımıza başarılar dilerim.”dedi. 

 


12.03.2023 23:09