Yeniden Refah Partisi Muş İl Başkanı Şen Malazgirt İlçesini Ziyaret Etti 

Yeniden Refah Partisi Muş İl Başkanı Şen Malazgirt İlçesini Ziyaret Etti 

Yeniden Refah Partisi Muş İl Başkanı Kerem Şen ve beraberindeki parti teşkilatı Muş’un Malazgirt ilçesine gelerek, Kaymakam Göksu Bayram ve STK Başkanlarını ziyaret ettiler. 
Tarihi Malazgirt ilçesine parti teşkilat üyeleriyle çıkarma yapan Yeniden Refah Partisi Muş İl Başkanı Kerem Şen, Malazgirt Yeniden Refah Partisi ilçe Başkanı Bayram Kartal tarafından parti binasında karşıladı. 

Parti binasında Başkan Bayram Kartal’dan Malazgirt ilçesindeki parti çalışmaları hakkında bilgiler alan İl Başkanı Şen ilk olarak Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram’ı makamında ziyaret ettiler. 

Daha sonra beraberinde İlçe Başkanı Bayram Kartal ve il yönetimi ile Malazgirt temaslarının ikinci durağında Malazgirt Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nazım Yalçın’ı ziyaret eden Başkan Şen, burada ilçe esnafının yaşadığı sorun ve sıkıntıları dinledi. 

Son olarak Malazgirt Ziraat Odasını ziyaret eden Başkan Şen, Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç tarafından kapıda karşılandı. Ziraat odası başkanlık makamında Malazgirt çiftçisinin üretimi ve çalışmaları hakkında bilgiler alan Başkan Şen,” Genel Başkan Şemsi Bayraktar’ın şu sözünü hatırlattı: Sizler Üretmezsiniz Türki’ye aç Kalır, "dedi.  

 

Malazgirt İlçe temaslarına değinen Başkan Şen,” sayın Genel Başkanımız Fatih Erbakan tüm Türkiye’yi adım adım, karış karış geziyor. Bizde il teşkilatı olarak köy köy bucak bucak geziyoruz. Bugünkü durağımız da tarihi Malazgirt ilçemiz oldu. Burada yaptığımız ziyaretler bizler için çok faydalı oldu.Halkımızın refahı ve mutluluğu birinci önceliğimiz. Ülkede yaşanan sıkıntıları aşmanın tek yolu Yeniden Refah Partisiyle mümkündür. Bu inançla çalışıyoruz. Önümüze çıkan engelleri bu inançla aşıyoruz." 

 

 

 


16.12.2022 17:20