Yeniden Refah Partisi İl Yönetiminden ziyaret!

Yeniden Refah Partisi Muş İl Başkanı Cemal Yurtlu, gazetemizi ziyaret ederek partinin Muş'taki yeniden yapılanma süreci hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

ALPARSLAN DİYARI-Kısa bir süre önce Yeniden Refah Partisi Muş İl Başkanlığı görevine getirilen Yurtlu, partiyi Muş’ta yeniden inşa etmek ve güçlendirmek için yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirtti.

 

Parti binasından yönetim kadrosuna kadar birçok yeniliği hayata geçirdiklerini ifade eden Cemal Yurtlu, Yeniden Refah Partisi’ni ülke ve Muş genelinde iktidar partisi yapma hedefiyle kararlı adımlar attıklarını söyledi. Yurtlu, "Genel Başkanımız Dr. Muhammet Fatih Erbakan’ın bu ülkeyi yönetme vakti geldi. Kendisi ve partimiz, ülkemizin kurtuluş reçetesidir," dedi.

 

 

Halkla yapılan ziyaretlerde Yeniden Refah Partisi’ne olan güvenin arttığını ve partinin eski yıllardaki gücüne kavuşacağına inandığını vurgulayan Yurtlu, "Adil bir yönetim sistemiyle bu halka en iyi şekilde hizmet etmeyi hedefliyoruz. Halkımızın bize duyduğu güveni boşa çıkarmamak için tüm gücümüzle çalışacağız," ifadelerini kullandı.

 

Cemal Yurtlu, Muş’ta tanıtım çalışmalarının ve ziyaretlerin aralıksız devam ettiğini, gösterilen ilgiden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, bu çalışmaların süreceğini sözlerine ekledi.

 

HABER SEVDA BALKAYA


25.08.2024 08:25