Yengeyle yasak aşk: Ağabeyinin ölümüne sebep oldu!

İstanbul Esenyurt'ta ölü bulunan 2 çocuk babası Eyüp Çevik'in cinayete kurban gittiği, kardeşi Hüseyin Çevik'in itirafıyla ortaya çıktı.

ALPARSLAN DİYARI- Cinayet, Eyüp Çevik’in kardeşi Hüseyin Çevik'in Mardin’de "Vicdan azabı çekiyorum" diyerek polise verdiği ifadeyle aydınlandı.

 

CİNAYET İTİRAFI MARDİN'DEN GELDİ

 

Olay, Esenyurt Üçevler Mahallesi'nde 28 Nisan Pazar günü saat 18.00 sıralarında gerçekleşti. Marketten dönen Halime Çevik, eşi 37 yaşındaki Eyüp Çevik'in hareketsiz olduğunu fark etti ve hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, Eyüp Çevik'in hayatını kaybettiğini belirledi ve cenazesi Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Ölümü "Şüpheli ölüm" olarak kayıtlara geçti.

 

CİNAYET İTİRAFI SORUŞTURMAYI DEĞİŞTİRDİ

 

Polis ekipleri Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek sonuçları beklerken, Mardin’den gelen bir haber soruşturmanın seyrini değiştirdi. Cinayetin ardından Halime Çevik ve 2 çocuğuyla Mardin’e giden Eyüp Çevik’in kardeşi Hüseyin Çevik, polise başvurarak "Vicdan azabı çekiyorum. Ağabeyimin ölümüyle ilgili ifade vermek istiyorum." dedi.

 

"FARE ZEHİRİNİ BEN ALDIM"

 

Hüseyin Çevik, polise verdiği ifadesinde yengesi Halime Çevik ile gönül ilişkisi yaşadığını ve birlikte fare zehri kullanarak ağabeyini öldürdüklerini itiraf etti. Çevik, "Fare zehrini ben aldım. Zehri Halime’ye teslim ettim. Onun yemeklerine katacaktı. Sonra nasıl yaptı bilmiyorum. Ağabeyimin ölüm haberini aldım." dedi. Bu itiraf üzerine Halime Çevik, Mardin’de gözaltına alındı.

 

HALİME ÇEVİK SUÇLAMALARI REDDETTİ

 

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı tarafından SEGBİS (Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi) üzerinden alınan ifadesinde Halime Çevik, suçlamaları kabul etmedi ve eşinin nasıl öldüğünü bilmediğini söyledi.

 

ŞÜPHELİLER TUTUKLANDI

 

Kardeş Hüseyin Çevik ve Eyüp Çevik'in eşi Halime Çevik, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilerek tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Eyüp Çevik’in kesin ölüm nedeni, Adli Tıp'ta yapılacak incelemenin ardından netleşecek.

 

HABER MERKEZİ


28.05.2024 10:34