Yemci Bey ürünleri bayisi Malazgirt’te açıldı 

Yemci Bey ürünleri bayisi Malazgirt’te açıldı 

Malazgirt’te tarım üreticileri için Açık Ticaret bünyesinde ‘Yemci Bey’ ürünleri bayiliği açıldı. 

Malazgirtli Genç girişimci kardeşler Erdoğan ve Samet Açık Malazgirt ilçesinde bir ilke imza atarak Yemci Bey Patnos ve Malazgirt bayiliği açtılar. 

Bankalar Caddesindeki dükkanlarında bayiliğini yaptıkları Yemci Bey kalitesi ile her türlü yem bulmak mümkün. 

Yemci Bey yetkilisi Erdoğan Açık, hayvan üreticilerine en iyi hizmeti sunmak için en iyi ve en kaliteli ürünleri sattıklarını dile getirdi. 

Açık, "İlçemizin en büyük gelir kaynağı tarım ve hayvancılık. Yemci Bey olarak ilçemize en iyi ve en kaliteli yemlerini getirip satmak için Patnos ve Malazgirt'te Yemci Bey bayiliğini açtık. Getirdiğimiz bu yemler sayesinde buzağı ve hayvanlarını sorunsuz şekilde büyütebilirsiniz. Üreticilerimizin en çok tercih ettiği gübrelerin başında Yemci Bey gelmektedir. Bizde bu yemlerin bayiliği alıp getirerek halkımıza sunuyoruz. Kesinlikle iş yerimizde kalitesiz ürün bulundurmuyoruz. Bu getirdiğimiz yemlerde ilçedeki çiftçilerimiz daha iyi ve bereketli ürünler üretebilecek.” dedi. 

Geçimleri tarım ve hayvancılıkla yapan vatandaş ise, “Yemci Bey bayisi sayesinde kaliteli yem bulabiliyoruz. İş yerinde bizlerin en çok tercih ettiği yemler var. Bu bizleri hayli memnun ediyor.” ifadelerini kullandılar 

 


19.12.2022 11:02