Yağış nedeniyle istinat duvarı işçi servisinin üzerine çöktü

Meteoroloji ve AKOM'un art arda uyarıları sonrası İstanbul'un Avrupa yakasında dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış sabah saatlerinde ise Anadolu Yakası'nı vurdu. Pendik'te yağış nedeniyle istinat duvarı, işçi servisinin üzerine çöktü.

ALPARSLAN DİYARI- Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM'un yaptığı uyarıların ardından İstanbul'da beklenen yağış dün akşam saatlerinde Avrupa Yakası'nda etkili oldu. Arnavutköy ve Başakşehir'de birçok yer sular altında kalırken, vatandaşlar zor anlar yaşadı.

 

PENDİK'TE BİRÇOK YERİ SU BASTI


Gece saatlerinde etkisini yavaş yavaş yitiren yağış bu sabahtan itibarense Anadolu Yakası'nı vurdu. Kuvvetli sağanak yağış nedeniyle Pendik'te birçok yeri su bastı.

 

ÇOK SAYIDA ARAÇ YOLDA KALDI

 


Bölgeden gelen görüntülerde İstanbul'un Pendik ilçesinde sokakların sular altında kaldığı ve aralarında çok sayıda okul servisinin de bulunduğu araçların trafikte ilerlemekte zorlandığı anlar yer aldı.

 

İSTİNAT DUVARI ARAÇLARIN ÜZERİNE ÇÖKTÜ

 


Öte yandan Pendik'te kuvvetli yağışla istinat duvarı araçların üzerine çöktü. İşçi servisinde sıkışan 5 kişi kurtarılırken, yaralanan 1 kişinin hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.


HABER MERKEZİ


29.09.2023 10:45