Vekil Şimşek'ten Malazgirt'e teşekkür ziyareti

AK Parti Muş Milletvekili Şimşek, Malazgirt'te bir dizi temaslarda bulundu

Beraberinde Ak Parti Muş Milletvekili 2. Sıra Adayı Nur Ahmet Kılıçaslan ile AK Parti Malazgirt İlçe Başkanlığında partililerle görüşen Şimşek, "14 Mayıs seçimlerinde bizleri tekrar milletvekili  seçen Malazgirt halkına teşekkür ediyorum, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı seçiminde sizlerden büyük destek bekliyorum" dedi.

Malazgirt Millet bahçesinde gençler ile buluşan Şimşek, geleceğimizin teminatı siz geçlere olan inancımız tamdır dedi.

Şimşek,” Çok değerli Malazgirt halkı Sayın Cumhurbaşkanımız sizleri çok seviyor. İlçemizde sayısız yatırımlar yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Hastanemizin inşaat çalışmaları başladı. MR ve tomografi cihazlarımız alınmış hazır bekliyor. Hastanemizde şuan yüzde onluk bir çalışma kaldı. Çok kısa zamanda bunu da bitireceğiz. Cumhurbaşkanı yardımcımız Sayın Binalı Yıldırım Bey seçim öncesi Muş’umuza geldi. Bana bir proje söyleyin onu yapalım dedi. Ben 3 projede ısrar ettim. Bu projelerden biride Malazgirt Muş ve Bulanık yoludur. Sayın Cumhurbaşkanımız sayesinde daha çok proje üreteceğiz. Ben tekrar tekrar Malazgirt halkına Sayın Cumhurbaşkanımıza ve bizlere ve verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum."Dedi.

Millet Bahçesindeki toplantı sonrasında Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram'ı ziyaret eden Şimşek, sonrasında ilçe merkezide esnaf ziyareti yaptı, esnaf ziyareti sonrasında Malazgirt Belediyesine geçen Şimşek, makam odasında Belediye Başkanı Cengiz Altın'ı da ziyaret edip, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Milletvekili Şimşek ve Ak Parti Muş Milletvekili 2. Sıra Adayı Nur Ahmet Kılıçaslan ile birlikte Gülkoru ve Örenşar Köylerinde ziyaretlerde bulundu.

Milletvekili Şimşek’e İl Meclis Başkanı Sait Yıldırım, Ak Parti Muş Milletvekili 2. Sıra Adayı Nur Ahmet Kılıçaslan, Belediye Başkanı Cengiz Altın, AK Parti İlçe Başkanı Kenan Deniz ve teşkilat üyeleri eşlik etti.


25.05.2023 17:22