Vekil Şimşek Malazgirt (ADEM) 'de Kadınlar Günü' nü kutladı

Ak Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Malazgirt Kaymakamlığına bağlı (ADEM) Aile Destek merkezinde usta öğreticiler, kursiyerler ve çok sayıda kadının katılımıyla 8 Mart dünya kadınlar gününü kutladı.

 

ALPARSLAN DİYARI- Malazgirt Kaymakamlığı ADEM’de yapılan etkinliğe AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram,Muş İl Genel Meclis Başkanı Sait Yıldırım, Belediye Başkanı Cengiz Altın, AK Parti İl Başkanı Melik Emre,AK Parti İlçe Başkanı Kenan Deniz, Kadın Parti Kadın Kolları Başkanı Hülya Bingöl, ADEM’de çalışan usta öğretiler ve kursiyerler katıldı.

 

Programda kadınlara karanfil veren Milletvekili Şimşek, Kaymakam Bayram ve Belediye Başkanı Altın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladılar.

 

Vekil Şimşek,"Kadınlar Günü bizim inancımız gereği 1 gün değil her gündür. Bizim için her zaman değerlisiniz. Yapılan yasal düzenlemeyle birlikte kadına karşı yönelik şiddetin önüne geçilmesi noktasında da Hükümet olarak ta Parti olarak ta elimizden gelen gayreti ve çabayı gösteriyoruz. Tekrar herkesin gününü ayrı ayrı kutluyorum. "ifadelerini kullandı.

 

 

 

"HABER VEYSEL EŞİN"

 


08.03.2024 12:47