Vedaş, Malazgirtli köy çocuklarının gönlünü ısıttı

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) Muş İl Müdürlüğü, köy okulunda eğitim alan öğrencilere kışlık mont ve bot yardımı yaparak gönülleri ısıttı.

ALPARSLAN DİYARI- Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) Muş İl Müdürlüğü, her yıl olduğu gibi bu yıl da sosyal sorumluluk projesine devam ediyor.

 

Köylerdeki okullarda eğitim alan öğrencilere yönelik yardım çalışmasını sürdüren VEDAŞ ekipleri, Malazgirt köylerinden Aynalıhoca köyünde eğitim gören çocuklara kışlık mont ve bot yardımında bulundu.

 

 

Kentin dört bir yanında yatırım ve enerji arzı için çalışmalarını yürüten VEDAŞ ekipleri sosyal sorumluluk alandaki çalışmalarını ihmal etmiyor.

 

 

“ÖĞRENCİ KARDEŞLERİMİZİN YÜZLERİNDE TEBESSÜM OLMAYA ÇALIŞTIK”

 

 

Minik yüzlerde gülümseme eksik olmasın düşüncesiyle her mevsim tebessüm sosyal sorumluluk projesini sürdürdüklerini ifade eden VEDAŞ Muş İl Müdürü Suat Coşar; “Şirketimiz, uzun bir süredir köy ve mezra okullarında eğitim gören öğrencilerimizle buluşuyor. Bizler de bugün sosyal sorumluluk projemiz kapsamında Malazgirt ilçemize bağlı Aynalıhoca köyümüzde eğitim gören öğrencilerimizi ziyaret ederek kendilerine mont ve bot gibi kışlık elbise hediyelerimizi sunduk. Bana ve ekibime, öğrencilerimizle buluşma fırsatı veren Malazgirt İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Vedat Kaya’ya bu vesileyle teşekkür ederim. Ayrıca Köy Muhtarımıza, okul müdürlerimize ve kıymetli öğretmenlerimize de güzel ev sahipliği için ayrıca şükranlarımı sunarım” dedi.

 

 

Malazgirt Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya ise, VEDAŞ ekiplerine teşekkür ederek; “Sosyal sorumluluk hassasiyetiyle köy ve mezra okullarımızda eğitim gören öğrencilerimizle buluşan VEDAŞ ailesine gösterdikleri nezaketten dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

 

"HABER:HARUN SEÇKİN"

 


24.12.2023 11:16