VEDAŞ duyurdu: Son 15 gün! Malazgirt’te elektrik kesintilerinin sebebi belli oldu

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) Muş’un Malazgirt ilçesinde elektrik direklerinin yenilendiğini böylelikle tüketiciye daha iyi bir hizmet sunulacağını bildirdi.

ALPARSLAN DİYARI- Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) Malazgirt Şefliği, ilçe merkezi ve köylere yönelik bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına başladı. İlçeye bağlı Saltukgazi Mahallesinde yaklaşık bir aydır elektrik kesintileri yaşanıyordu. Bu kesintilerin sebebi belli oldu.  

 

 

YENİLEME ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

 

Yüklenici firma yetkilisi Çetin Demir, VEDAŞ tarafından yapılan elektrik tesisatı yenileme ve elektrik direkleri değiştirme çalışmaları kapsamında yaklaşık bir aydır Saltukgazi mahallesinde elektrik tesisatlarını yenileme çalışmaları yürütüldüğünü paylaştı.

 

 

 

VATANDAŞLAR YAKLAŞIK 15 GÜN DAHA ELEKTRİKSİZ KALACAK!

 

Sonbahar aylarına girdiğimiz bu günlerde, kış ayında elektrik kesintilerinin yaşanması için böyle bir çalışma yapıldığını belirten yüklenici firma yetkilisi Çetin Demir, enerji nakil hatlarından evlere uzanan kablolardan eskiyenlerin yenileri ile değiştirildiğini, eskiyen direkleri de yenileri ile değiştirdiklerini ifade etti.

 

 

Çalışmaların  15 gün daha devam edileceği belirtilirken, vatandaşların ekiplere karşı duyarlı olunmasını ve elektirik nakil tellerinin geçtiği yerlerde bulunan ağaçların kesilmesini istediler. 

 

 

 

 

Haber: İlhan Güvenir

 

 

 


16.09.2023 09:20