Varto ve Bulanık Meslek Yüksekokulunu kazanan öğrenciler dikkat: Rektörlük açıkladı!

Varto ve Bulanık Meslek Yüksekokulu öğrencilerine müjde!  Muş Alparslan Üniversitesi, öğrencilerin konforlu bir eğitim hayatı sürmesi için kolları sıvadı…

ALPARSLAN DİYARI- Varto ve Bulanık Meslek Yüksekokulu öğrencileri için barınma duyurusu yapıldı. Varto ve Bulanık Gençlik Merkezleri, tam 80 kız öğrenciye kapılarını açıyor. Erkek öğrenciler için de çalışmaları devam ediyor. İlçe merkezindeki eşyalı daireler de seçenekler arasında bulunuyor.

 

 

Yeni bir döneme adım atan Varto ve Bulanık Meslek Yüksekokulu öğrencileri, artık yuvalarına kavuşuyor. Muş Alparslan Üniversitesi'nin sağladığı yurt imkanı sayesinde, öğrenciler eğitim hayatlarına daha rahat ve huzurlu bir şekilde devam edebilecek.

 

MAUN’DAN AÇIKLAMA

 

Muş Alparslan Üniversitesi’nden (MAUN) yapılan açıklamada, “Varto ve Bulanık Meslek Yüksekokulu’muzun 2024-2025 eğitim-öğretim döneminde kayıt hakkı kazanan öğrencilerimize duyurulur... Varto ve Bulanık İlçelerimizdeki Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı binalar, 80 kişi kontenjanlı kız yurdu olarak hazırlanmıştır. Diğer öğrencilerimizin barınma ihtiyaçlarını karşılamak üzere barınma konusunda çalışmalarımız devam etmekte olup, ayrıca ilçe merkezinde bulunan eşyalı apart daireler de barınma için bilgilerinize sunulur... Not: Yurtlar için herhangi bir başvuru yapılması gerekmemektir.” denildi.

 

Haber: Sevda Balkaya

Fotoğraf: MAUN

 

 


23.08.2024 02:19