Varto’da gençlerden gençlik seminerine büyük ilgi!

Varto Gıyasettin Bingöl Meslek Yüksekokulu ve Varto Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Çarşamba Seminerinde gençlerin ilgisi hayli yüksek oldu…

ALPARSLAN DİYARI- Varto Gıyasettin Bingöl Meslek Yüksekokulu Çarşamba seminerinde yüksek okul öğrencileri Varto Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Aktaş ile bir araya geldi.

 

 

ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN İLGİ

 

Varto Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murad Aktaş, “Varto Gıyasettin Bingöl Meslek Yüksekokulu Çarşamba seminerine katılım sağladık yüksek okul öğrencilerimizle Varto Gençlik ve Spor ilçe müdürlüğü tanıtımı Faaliyetleri kursları ve gençlik merkezi üyeliği ve ilçede gençlerimizle yapılması düşünülen spor faaliyetleri ve Gençlik merkezinde devam eden kurslarımızla ilgili bilgileri verdik öğrenci kardeşlerimizin Spor branşlarına ilgisi alakası memnuniyetleri bizleri mutlu etti.

 

 

Bizleri Varto meslek yüksek okulunda Çarşamba Seminerine davet eden öğrenci kardeşlerimizin katılımı ve buluşmamızı sağlayan Başta Meslek yüksek okulu Müdürümüz Doç. Dr. Fuat Yetişsin Beye Öğretim Görevlisi Murat Kaymaz Beye Yüksek genel Sekreteri Olgay Çelik beye tüm seminere katılan Öğretim Görevlisi hocalarımıza bizlere göstermiş oldukları ilgi alaka ve Misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

 

Haber: Sami Demir

 

 


10.10.2024 13:07